Hoďte mi linky na niečo, čo považujete za zaujimavé/vtipné/originálne z Birdzáckych blogov, môžu to byť aj stariny, aj noviny len nech je to konkrétny blog post a nie blogger.
@narazuvzdornaa mala svojho času na profile blog post ktorý bol tak strašne premyslený že som ho čítal mesiac vkuse každý víkend aby som ho nakoniec pochopil.mozno to bolo tým že toho času som mal každý víkend iný stav každopádne každý víkend mi prišlo že čítam niečo úplné iné ako ten minulý víkend
@warble teraz v kontexte ostatnych odpovedi by som ti rad podakoval este viac ze si pochopil zadanie a postol sem proste link. nie ako @erixa@schizofrenik@poke
kolieskonavoze ma zopar takych, co sa nahlas smejem, tento napr. je z tych dobrych (mozno ma aj lepsie, neviem to az tak dohladat teraz): » birdz.sk/kolieskonavoze/...
@mix Heh, skôr som ignorant; a v prípade toho môjho odporúčaného blogu ide skôr o to, že tie posty vnímam nehierarchicky,
rozumej: neviem vybrať ten jeden best eva 4eva...
Úplne najlepší blog na Birdzi bol od Dwightmccarthy o tom, ako bol v Taliansku 40 dní bezdomovcom! Bol to síce megadlhý blog, ale stál za to!
Žiaľ chlapec už má ban a blog si asi neprečitame viac..
Nejako tu uz nechodim a blogy som uz roky necital ale nejvic sa mi pacili blogy od chlapika na piku. Uz ani nevim ako sa volal. Mal talent na pisanie. Keby to zformoval do knihy tak by to bola urcite jedna z top knih o drogach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
toto je za mna top
» birdz.sk/midnight/blog/j...
» birdz.sk/daidalos/blog/l...
toto je on... predtým som nemala dostatočne veľa času, aby som ho hľadala, ale ak teraz konečne budeš spokojný, budem len rada nemusíš sa durdiť
suhlasim s @1 ze ten je vyborny
dalej urcite nepremeskaj » birdz.sk/xhtml/blog/prob...
Velka skoda, ze uz ma len jeden blog, predtym mal celu seriu, ktora bola ppc fest
klasika je: » birdz.sk/problemiqqq/blo...
kolieskonavoze ma zopar takych, co sa nahlas smejem, tento napr. je z tych dobrych (mozno ma aj lepsie, neviem to az tak dohladat teraz): » birdz.sk/kolieskonavoze/...
a samozrejme si prihrejem polievocku a pridam jeden svoj, ktory mal najviac lajkov: » birdz.sk/pubertslatinoce...
ale tesi ma to.. asi
Od jogurtovej teraz tie naj asi nenajdem ale stoji za to si ich precitat vsetky a rovnako aj od peculiar. Od nej hlavne » birdz.sk/peculiar/blog/n...
rozumej: neviem vybrať ten jeden best eva 4eva...
puberta bola super vec dpc
inac » birdz.sk/lustmord/blog/l...
Žiaľ chlapec už má ban a blog si asi neprečitame viac..
a konecne k teme!
po 10 rokoch stale povazujem za najlepsiu vec na B. toto » birdz.sk/mensrea/blog/na...
a neopusta ma moj tazky pretazky crush na dotycneho autora