Mne sa stalo, že som raz bola v reštike posedieť s kamošmi a šla som na wc. Bolo mi divné, že su tam pisoáre, no nejak som to neriešila. Keď som vyšla z wc, stál tam chlap, tak som sa zahanbila. Pýtam sa, či je to mužské wc a on, že hej. Ale to nevadí, že
Minule mi v škole preskočilo... Vážne som sa začala objímať s najlepším kamošom... Boli sme na sebe fakt nalepení, ja som bola opretá o lavicu (prvú pri dverách). Spolužiaci si zvykli na takéto kraviny, ale trapas bol, keď sa otvorili dvere a tam stála TRIEDNA!!!! A na celú tiedu zvolala: To čo vy dvaja robíte?? A ja som vtedy dostala maximálny záchvat smiechu.. A aj on....
ja mam trapasov dost trapas alebo pruser ani neviem ... ulial som sa zo skoly pisali sme previerku z ekonomiky a ked som siel z kaviarni tak som havaroval ... rozbil som auto co bol prvy pruser ... pruser cislo dva ze v tom case som mal byt v skole a pruser cislo tri ze auto nebolo moje ale rodicov cize sa to niak ani nedalo ututlat
no ja som chodila závodne na vodné lyžovanie a raz po tréningu sme si len tak robili prdel a nechali sa ťahať za vlek len v plavkách.... ako po bruchu
no a ja som mala polovičné plavky... samozrejme, že voda mi stiahla spodok, keď som sa ťahala po tom bruchu a potom som bez spodku mala vyliezť z vody..
kričím na mamu a ona níííč ignore tak som musela kričať tak, že sa všetci otočili, ja do pol pása vo vode a mama miesto toho aby prišla, na mňa začala kričať naspať že čo chcem..
tak som jej odkričala, nech príde sem a ona vkuse že nieee že jej mám povedať čo chcem... tak som jej zakričala nech mi donesie uterák a ona že načo , že vonku je teplo
tak som sa nevyhla tomu, aby som jej odkričala: nemám spodok plaviek no a všetci záchvat
Minulého roku sme hrali slepú babu cez prestávku v triede a spolužiak mi rozviazal šnúrku a ja som zakričal na celú triedu:,, To jaký k***t?!," a triedna stála za mnou cca 1 meter a už som len počul ako sa celá trieda smiala. =D
nič také... (a to, že som si minule tiež splietla WC a zbadala som sa, až keď na mňa spolužiačky kričali, že mám ísť vedľa za trapas nepovažujem... môže sa stať každému
vela ich je no jeden total zabijal nevem v ktorom rocniku to bolo ale vem ze na zakladke ked som sa priznal pred celou triedou ze som "pohlavne dospely" ci ako som to zadrel viete si predstavit ze to neostalo bez povsimnutia
napriklad raz v polsku v jednej slusnej restike sme sli s dvoma spoluziakmi na zachod pretoze tam bola lavicka hned pri zachode.. zdalo sa nam to dostatocne absurdne na to aby sme to odfotili.. tak som si dal dolu nohavice kvoli autentickosti.. no ked sme to cvakli tak tam akurat prisla servirka..
Ja si spominam aajma na jeden ked som bol maly (cca 8rokov), no teraz sana nom uz len smejem V nasom meste mame postove schranky niekde pripevnene na stenach domov, vtedy vo vyske mojej hlavy (teraz vo vyske asi hrude). No a ja ako maly skolacik som niekam zamysleny isiel a tu schranku som si nevsimol Prebral som sa asi o 15 sekund so smiechom.
ja...no trapas ..ked som bola ešte mala tak v zime sme s kamaratkami sa hrali pred blokom a jednej napadlo aby som olizala tičku..no a ja samozrejme som olizala...a zrazu jazyk sa mi prilepil a ja som ho nehodla odtrhnuť ..a videli ma všetci z mojho bloku a nakoniec o 20 minut prišla moja mama a pomohla mi...doterz ešte nejake tetky z mojho bloku hovoria..joooj tota bola taka poplašena..raz še jej jazyk prilepil o preliezku
hmm to ,co sa mne stava ,tak to pochybujem ,ze niekomu DD ale to nie mojou vinou ,ale vzdy ked ideme s kamoskou jednou ona tolko trapasov vzdy vyrobi ,ze ja sa len smejem stale
mne ani nie ale dnes som bola na plavani. ucili sme sa ako vytahovat topiaceho sa z bazena na breh. ukazoval nam to jeden typek na inom chalanovi a ked toho chalana vytiahol, chalan nemal plavky strasne sme sa rehotali
Na lavici som mal polozeny telefon s otvorenou smskou od mojej holky ale nejako som na to zabudol... A zrazu vidim ako mi spoluziak bere telefon, vtedy som si to uvedomil a zakrical som na celu tiredu do pice vrat mi ten telefon bolo to cez hodinu ale ucitelka mi nic nepovedala
ist na chalanske wc podla mna vobec nieje trapas,,,,ja niekedy idem aj na chalansky ked potrebujem surne a babsky je obsadeny,,,a ked chalani na mna divne cumia ze co tam robim, tak poviem ze som preoperovany chlap...atd..robim si srandu
v tábore keď sme boli tak my sme sa prvý deň sprchovali v chalanských (a to sme nevedeli lebo to nám tetka povedala že tam sa máme ísť..)sprchách a ja sa veselo sprchujem a týpek príde a odhrnie mi záves...a ešte jeden trapas keď prišiel ten vedúci či čo to bol v tábore k nám na izbu a ja som vykríkla: NECHAJ NÁS!! a on tak pozrel na mňa a ja mu vravím: si sa zlakol čo?
@H8u ja som minule na prednáške hľadala chlebík na desiatu.. a namiesto toho som vytiahla vložky a tak pekne, že to asi každý videl aj ked to nebol najhorši, ale podobný
som bola na obede a taky ujo si chcel zobrat od nas hrniec polievky a on bol za mnou som si ho nevsimla a on sa pyta ze môžem a ja ,, nie nemožeš" som si myslela ze je to nejaky debilny sportovec ..a potom ja že aha sorry no este horšie
mno tak ja som raz išla v jednom podniku na WC (babské podotýkam) ale to bolo ete OK zaklopala som na dvere (to bolo take WC len s jedným záchodom) a len sa ozvalo "obsadené" tak že počkám kým dotýčná vyjde...
zrazu len spoza dverí smiech že aha... a vyšiel z tade vysmiaty párik tak asi som ich v najlepšom vyrušila no čo už ale myslím že to bol viac trapas pre nich ako pre mňa ale aj tak som sa v tej chvíli cítila trápne...
aj mne sa stal typicky zachodovy trapas...sme mali v skole kruzok lenze my nemame spojene budovy a v jednej len jednoposchodovej su stale prvaci a tam maju aj vecka no a v triede kamoske vravim ze pod so mnou na vecko lebo som nechcela ist sama a strasne mi bolo treba tak som vbehla hned do prveho asi po dvoch minutach sa kamoska ozvala: "veronika? A preco na tom vecku kde si ty je napisane chlapci?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
no a ja som mala polovičné plavky... samozrejme, že voda mi stiahla spodok, keď som sa ťahala po tom bruchu a potom som bez spodku mala vyliezť z vody..
kričím na mamu a ona níííč ignore tak som musela kričať tak, že sa všetci otočili, ja do pol pása vo vode a mama miesto toho aby prišla, na mňa začala kričať naspať že čo chcem..
tak som jej odkričala, nech príde sem a ona vkuse že nieee že jej mám povedať čo chcem... tak som jej zakričala nech mi donesie uterák a ona že načo , že vonku je teplo
tak som sa nevyhla tomu, aby som jej odkričala: nemám spodok plaviek no a všetci záchvat
napriklad raz v polsku v jednej slusnej restike sme sli s dvoma spoluziakmi na zachod pretoze tam bola lavicka hned pri zachode.. zdalo sa nam to dostatocne absurdne na to aby sme to odfotili.. tak som si dal dolu nohavice kvoli autentickosti.. no ked sme to cvakli tak tam akurat prisla servirka..
nastastie sa rehnila ako kon..
zrazu len spoza dverí smiech že aha... a vyšiel z tade vysmiaty párik tak asi som ich v najlepšom vyrušila no čo už ale myslím že to bol viac trapas pre nich ako pre mňa ale aj tak som sa v tej chvíli cítila trápne...
inak vela trapasov sa stáva na záchodoch