mne sa stávajú trapasy stále.........ťažko povedať, ktorý bol u mňa najväčší.......... teraz ma napadá toto raz namiesto toho aby som šoférovi autobusu povedala poprosím vás nabiť za .... som povedala poprosím vás zabiť. trapas . a on na to že koho chcete zabiť..........
alebo sa mi bežne stáva že poviem napr. na stanici v LM -študentský LM a tak ...........
@xawa3933 to isté sa stalo aj mne,už pomaly 3 roky chodím domov tým istým busom a prednedávnom som si pýtal na zastávke v Dca spš, študenský domov alebo spš a to sa mi stalo v priebehu 3 dní vždy keď som sa na niečom smial.....a odvtedy keď už nastúpim tak už len kartu priložím a ani nič nehovorím čo už vie kde idem
@1 stáva sa mi niečo podobné ale to musí byť človek riadne zamyslený nad niečím, alebo nebyť úplne pri zmysloch
raz sa mi stalo, že sme šli s kamarátmi zahrať bowling nie... došli sme do bowling baru objednali dráhu a pitie a ideme si sadnúť a počujem len chraps.. no pekne, roztrhli sa mi nohavice... nejak som to prvých pár minút, kým som sa nedostal na rad v hre vydržal... ale potom zakaždým, keď som išiel hádzať, tak sa mi nohavice o nejaký ten kúštik znovu roztrhli uprostred večera som potom nemal na výber, zhodil som bundu na zpis, a zazipsoval si ju pod zadkom a tak som bol dokona večera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
alebo sa mi bežne stáva že poviem napr. na stanici v LM -študentský LM a tak ...........
Napadá mi len jeden, keď som sa šmykla a spadla riťou do blata, keď som bola vonku s chalanom, ktorý sa mi strašne páčil (a ktorý to navyše aj vedel).
raz sa mi stalo, že sme šli s kamarátmi zahrať bowling nie... došli sme do bowling baru objednali dráhu a pitie a ideme si sadnúť a počujem len chraps.. no pekne, roztrhli sa mi nohavice... nejak som to prvých pár minút, kým som sa nedostal na rad v hre vydržal... ale potom zakaždým, keď som išiel hádzať, tak sa mi nohavice o nejaký ten kúštik znovu roztrhli uprostred večera som potom nemal na výber, zhodil som bundu na zpis, a zazipsoval si ju pod zadkom a tak som bol dokona večera
a jo... odvtedy nosím len tepláky