No tak u mňa mal chalan 19 a ja vtedy 13 takže asi tak .. a poviem ti oplatilo sa ísť do toho vzťahu trvalo to asi 2 mesiace aj niečo, ale boli to moc krásne chvílke, a všetko čo sme zažili bolo v podstate moc krásne, len bol tam menší háčik, mierne sa za mňa hanbil, a keďže som vyzerala staršie tak svojim kamošom hovoril že mám 15 rokov... Potom sme sa kvôli tomu rozišli a teraz sme moc dobrý kamoši... takže ja neľutujem že to bolo a myslím že ani on
@8 nie, snazila som sa vymysliet co najjebnutejsie aby sa tu mohli taki ako ty naco stazovat. A ked to bolo rok, 11 mesiacov a 30 dni, tak oznacis 1 - 2 roky, a ked bol ten rozdiel 2 roky a 1 den, tak oznacis 2 - 4 roky, snad logika nie?
klapalo to úplne bez problémov...vo veku som nikdy nevidela prekážku...ale skôr tých starších som mala...len 2x sa mi pritrafilo mladšieho,a to som mala 19,tak...a rozdiely boli o rok a o 2...
@sexisasa ja som mala vztah minuly rok s chalanom ktory bol ooo..myslim 11 rokov starsii klapalo to ale iba 5 tyzdnov bol prinaarocnyy...a teras mam dalsi vztah a chalan ma o 8 viac ..uz nam to spolu klape 3 tyzdne tak neviem
@marttina fuuha 20 rokov no pekne pekne ale ked je clovek uz dospely tak moze s kazdym inym dospelim ... ja som zase toho tolko vela nevyskusal bohuzial..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
sme spolu uz cca 8 mesiacov...aj tak na nu stale myslim a aj ked uz to nieje detske ako na zaciatku, teraz je to este lepsie ...stale je to lepsie...
@angelangelika to je moj sen
mas 24-9=15-2=13
13 rokov...? ????? WTF????? mala vobec rozum? dokazala sa samostatne rozhodovat o beznych veciach?
a co vzhlad? - mala vobec prsia?
nepritahuju ta nahodou adolescentne lolitky, ktore sa vlastne ani na dievcata nepodobaju?
nie? mam silneho tusaka, ze v tebe drieme PEDOFIL
WHAT THE FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
nie je tu preto aby si kritizoval tych ktori sem napisu odpoved /pravdivu alebo nie/
teda nabuducej si radsej narataj do 100 a premysli si ci nieco take napises..
@boxer161 nechcem po tebe opakovat ale az na jeden maly rozdiel si napisal presne* to co som chcel napisat ja..
a tym je, ze v mojom zivote hra rolu @biancadetolle
*=doslovne
na sex najvacsi rozdiel bol 20 rokov... a tam je to jedno nie?
to bolo minuly rok v lete ked som mala 15 a on 23,..=D
vydrzalo to cca mesiac..=D moc naliehal...=D
teraz som stastna vo vztahu s mojou o 5 rokov starsou laskou..=D
krasnych osem mesiacov...=D ze @boxer161 ???=D