Zdravím. Mám rozpočet do 1400€. Potrebujem notebook, kvôli možnosti presúvania, nie pc. Potrebujem ho hlavne na Inventor a podobné programy, prácu s nejakými databázami a na určité výpočty, občas zahrať nejakú hru: csgo/pubg/dota2. Čo by ste odporučili?
kasli nato o jaku značku sa jedna pretoze sučiastky do notebooku su aj tak vsetky rovnake a su vyrobene v Čine....Iba Apple ma vlastne sučiastky. Na znacku nepozeraj, povedal mi to aj moj znamy odbornik ktory z PC robi 30 rokov
najlepsie bude nieco z lenovo legion notebookov, nedavno som si skusal Y720 a je to vazne strasne delo ale ja by som na tvojom mieste asi siel do starsich macbookov... je to fakt celkom jedno; ide len o teba, co sa ti bude lepsie pouzivat a co bude pre teba praktickejsie
@notme ale moze kupit repasovany mb pro a bude to pouzitelne na pracu.. aj ked ja by som asi kupil radsej novy lenovo s coffee lake i7 a 16 GB ram len to lenovacke pomale ssd by som vymenil za samsung 960 evo 500 GB
@xxar3s neviem, ci by som siel do repasovaneho. teda, ja osobne by som siel, lebo windows uz nechcem nikdy vidiet, ale objektivne sa to asi neoplati. neviem, no. 1400 je taky blby rozpocet, lebo na jednej strane je to vela penazi, no na druhej strane za to nic dobre nekupis
@kosmiklove ja som vôbec nebol mimo, len si nemohol zniest ze niekto v diskusii sa najde kto ma lepsi, spravnejsi a rozumnejsi nazor ako ty. A nezabudni si za svojim komentov kliknut na hviezdičku ty tupelo bratislavske
@notme dobre ked si taky frqjer tak kolko si ty dal za svoj terajsi notas? za 1400 si uz pohode kupi hociaky highend lenovo, dell alebo hp... za 15 palcovy apple s i7ickou v si bude musiet este priplatit nejaku tu tisicku.
@xxar3s 2k tusim? alebo 1,8k, tusim som vtedy vychytal zlavu. mne vsetko okolo tych 1400 pride take, ze to sice ma high-end creva, ale zvysok je taky priemerny. displeje byvaju na prd, mechanicke spracovanie tiez... mozno sa najdu vynimky, ale osobne som zatial ziadnu na vlastne oci nevidel. to je proste suma na prelome mid-endu a high-endu a ja z toho mam taky pocit, ze je to privela penazi za mid-end a primalo za high-end. vravim, najhorsi mozny rozpocet
@18 respektive, su tam mechanicky dobre spracovane ultrabooky s kvalitnym displayom, ale zato s 8gb ram a procakom z kalkulacky. proste to je taka cena, kde sa po jednej stranke musi ist do kompromisu. a 1,4k je skratka tolko penazi, ze kompromis nechces, lebo je to vela. bud si kupim daco za 900, necakam od toho zazraky a mam 5 stovak vo vrecku, alebo este 5 stovak prihodim a kupim si daco, s cim budem spokojny po kazdej stranke. ale tak to su moje priority.
keby som si MUSEL vybrat nieco za 1,4k tak sa priklanam k tym lenovam, no.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a len tak mimochodom do blavy to mam asi tak daleko ako meciar do vlady
keby som si MUSEL vybrat nieco za 1,4k tak sa priklanam k tym lenovam, no.