@magick55 pokial nepride belle do konca buduceho tyzdna tak najskor az Q1 2012 sice mne to moze byt jedno ked ja uz mam finalnu verziu ale aj tak...chcem tie ostatne veci co boli vidiet v prezentaciach
@tomtoylc jak ze why? sak win mobile nebol nikdy nic moc...kym nebol na svete android tak vsetky htc a taketo znacky ho pouzivali...preto jednoznacne kraloval symbian
@magick55 tak finalnu verziu myslim bez bugov a vsetko funguje tak ako ma...vysla pred par dnami..lenze chyba tam este kopec veci ktore budu asi v dalsich aktualizaciach...ako velky kalendar widget, pocasie, socialne siete a tak
@kosmiklove ... ale ak by mal vyberať medzi androidom a wm7 tak je to jasné ... mne sa celkom wm pozdáva .... už som mal možnosť s tým zoznámiť ... ale zatiaľ vládne u mňa Symbian
@tomtoylc hlavne ma sere že je pomerne pomalý ale za to môže aj procesor v mobile a predtým som mal nokiu 6120c so symbianom a symbian mi prišiel o dosť jednoduchší. teraz keď si budem brať nový mobil tak asi zasa niaku nokiu so symbian
@bond007mt symbian neni pomaly ani nahodou...v porovnani s androidom je to zhruba to iste...ked porovnavam S^3/Anna/Belle vs. android froyo alebo gingerbread...
jediny pomaly symbian bol v nokiach 5800/5230/5800/X6/C6-00 a N97 .. to bola vlastne prva verzia dotykoveho symbianu ktoru vacsinou kazdy porovnava s dnesnymi verziami androidu...samozrejme ze symbian je potom pomalsi..
@bond007mt ... jj odporúčam symbian je super ... a sorry ... chyba na mojej strane som si zmýlil pojmy wm a wp7 ale skúšal som oba tak viem aký je rozdiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@magick55 tak finalnu verziu myslim bez bugov a vsetko funguje tak ako ma...vysla pred par dnami..lenze chyba tam este kopec veci ktore budu asi v dalsich aktualizaciach...ako velky kalendar widget, pocasie, socialne siete a tak
win mobile 6.5 vyzera takto:
a win phone 7 vyzera takto:
samozrejme wp7 si casom zaobstaram aj ja...ale win mobile uz je davno z hry..
jediny pomaly symbian bol v nokiach 5800/5230/5800/X6/C6-00 a N97 .. to bola vlastne prva verzia dotykoveho symbianu ktoru vacsinou kazdy porovnava s dnesnymi verziami androidu...samozrejme ze symbian je potom pomalsi..
iný = ostatné operačné systémy, ktoré v ankete niesu