@inequity Samozrejme že vieš 86% percent ľudí totiž upriamuje pozornosť a radšej sa zaoberá nezávažnými chujovinami Taktiež 86% ľudí nevie rozoznať recesiu a zamyslieť sa nad tým na čo poukazuje.
@junkychess Hovorím pravdu len v 86% prípadoch, takže je možné, že je to kravina
@kawanabe a 100% z teba si myslí že je zaujímavých a že ich komentáre majú nejakú hodnotu. Keby som vedel počet birdzákov, tiež ti to napíšem v percentách.
@inequity 86% ľudí vidí zmysel života v tom sa ukázať a byť zaujímavý Možno sa k nim v 86% času strávenými nad internetom radím aj ja, ale tentoraz to nie je o tom
nieco co sa nazyva LINUX konkretne ubuntu 10.10 a este mam aj windows7...a v pc mam aj virtualbox s ubuntu haha je mi to docela zbytocne..ale sem tam sa to sikne
@matinho777 nemám rád keď človek súdi a nevie čo Ale ľudí mám rád všetkých
A ak som pre teba trapko... kľudne, ale tým pádom sa nado mňa vyvyšuješ a hráš sa na machra. Máš pocit, že mi máš niečo vyčítať kým ja som sa v predchádzajúcom rozhovore obhajoval a vysvetľoval, kým ty tu na mňa útočíš ? Ako nič v zlom, buď si aký si, ale z toho čo dokážu niektorý vyčítať iným, za akých okolností a ešte v reakcii kde vyčítajú, to samy na sebe vedia ignorovať, som rozčarovaný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(Budem hádať čo mi odpíšeš a aké číslo sa tam bude nachádzať)
@junkychess Hovorím pravdu len v 86% prípadoch, takže je možné, že je to kravina
XP žije a ovládne svet! *napodobňuje sfetovaného IT-čkara*
a v kompe xp
A ak som pre teba trapko... kľudne, ale tým pádom sa nado mňa vyvyšuješ a hráš sa na machra. Máš pocit, že mi máš niečo vyčítať kým ja som sa v predchádzajúcom rozhovore obhajoval a vysvetľoval, kým ty tu na mňa útočíš ? Ako nič v zlom, buď si aký si, ale z toho čo dokážu niektorý vyčítať iným, za akých okolností a ešte v reakcii kde vyčítajú, to samy na sebe vedia ignorovať, som rozčarovaný.