@anonym356 Tiež názor - pokiaľ nemáš žiadne problémy so systémom Windows, súhlasím s tebou, ale ja som isté problémy s Winom mal, preto som zvolil Linux a som spokojný
mac lebo som programator aj grafik. programator + windows to nejde dokopy, vacsi nerdi si spojazdia linux, lenze to sa mozem rozlucit s vecami ako je photoshop alebo illustrator alebo s hociakym user friendly prostredim.
mac (pro 2015) mi bezi dobre a stabilne, nikdy nemal bluescreen, viem si lokalne rozbehnut velke a narocne weby, displej je 15" retina s krasnou grafikou. lolko na tom hrat mozem, prezerat weby mozem, programuje sa mi super (phpstorm), grafika sa mi robi super.
win nb stale zamrzal, fucal, nestihal, lagoval, updaty, blbosti.
@hoperpohroma PRESNE MOJE PROBLÉMY - iba LoLko ma netrápi /// Na Mac nemám a C++ a Os X nie je moc friendly :/ Ako aj iné jazyky sa chcem učiť ale zatiaľ Cpp Osobne si myslím, že Mac OS na Weby (presne to tvoje PhP, CSS, HTML...)
@boborko v serioznych firmach ako chodim tak vsetci maju mac proste zazila som ze z winu na mac ale nezazila som este opacne, nieco na tom bude
aj mne kedysi mac prisiel ako kravina ale ked clovek potrebuje kazdy rok nb za 1000 eur, lebo ten stary uz nevladze, tak sorry, ale mac sa viac oplati aj financne.
mala som firemny nb v takej cene a neutiahol mi firemny web. proste lol
@boborko mno sak kazdemu najlepsie co mu najviac vyhovuje ked sa nekamaratia, tak s tym nic nespravis no. ja osobne o c++ neviem nic, takze sa nejdem hadat o tom
Použivam ubuntu a som s nim spokojny po vsetkych strankach, ale mam na ntb aj win 10 je momentalne top vo win. Ubuntu viuzivam lebo malo kto to pozna a nevyzna sa v tom a je to zaujimave a nenarocne na HW. Vela veci sa daju v tom lepsie soravit ako vo win hlavne programovanie. Ale je to len pre urcity typ ludi linux. Ak mam hodnotit tak linux a win10 je top
Windows, kvôli kompatibilite s programami, ktoré používam, hlavne aj pri programovaní. Ako dalo by sa aj cez iné, ale nechce sa mi komplikovať si život a špekuľovať ako to ošetriť, kde stiahnuť inštalačku pre Mac OS. To platilo aj s kopou softvéru zo školy a kurzov... Často sa na škole sharuje len inštalačka pre Win. Spolužiačka mala mac OS a bola stratená, na to nezabudnem. Hlavne, že cool. Nevedela tie softvéry rozbehať, lebo v škole sa to riešilo len pre Win. Nepopieram, že keby bola talent na Mac OS a trávila čas googlenim určite by niečo našla ako to rozbehať...
@anjelik263 Hej no... ako som už raz písal, keď nie sú s Win problémy, načo si ich robiť rôznymi zmenami - ale ja som problémy mal a okrem toho som tej povahy, čo musí do všetkého štúrať, prípadne upravovať a kaziť... PRETO LINUX
Prešiel som si všetkými OS (v poradí Win 98, XP, 7, 10; Linux Ubuntu, Xubuntu, Mint, Arch, Debian; OS a najviac mi vyhovovali OS X a Xubuntu, aktuálne používam OS X v MacBook-u a Debian na VPS. Windows sa preukázal ako nespoľahlivý na prácu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
mac (pro 2015) mi bezi dobre a stabilne, nikdy nemal bluescreen, viem si lokalne rozbehnut velke a narocne weby, displej je 15" retina s krasnou grafikou. lolko na tom hrat mozem, prezerat weby mozem, programuje sa mi super (phpstorm), grafika sa mi robi super.
win nb stale zamrzal, fucal, nestihal, lagoval, updaty, blbosti.
aj mne kedysi mac prisiel ako kravina ale ked clovek potrebuje kazdy rok nb za 1000 eur, lebo ten stary uz nevladze, tak sorry, ale mac sa viac oplati aj financne.
mala som firemny nb v takej cene a neutiahol mi firemny web. proste lol
Všetko 64 bitové verzie