tak momentálne mi stačí tak 400 v čistom. Keď budem bývať sám by to mohlo byť o nejakú stovku viac a keď budem mať rodinu tak podľa počtu detí tak okolo 800-1000. A ak by sa mi veľmi veľmi darilo tak viac ako 5k si neviem predstaviť.
snívať môžem, že? takže so strednou 800-1000€ a s výškou 1300-1500€ ..ale všeobecne mi bude stačiť ak budem mať toľko, aby som mohla z toho vyžiť, bez pôžičiek, dlhov a pod.
co sa tyka platu, s momentalnym nastavenim mojich nakladov by stacil aj ten co mam, akurat pracujem na tom aby tych nakladov bolo menej a bolo viac muziky za rovnake peniaze...ale zase uprimne, kto by sa branil zvyseniu platu?
Dneska čo sa viac cenní ako plat je stabilná práca. (predsa len nejaka ta hypotéka atd...) Na moj vek neviem čo speniazmi ked mam pravdu povedať ... Ja to minam len po krcmách baroch večerách a pod... ( a to polovicku sumy este investujem S5 do hry...)
Celkom som rád že mi dali túto platovú triedu ....
@husky nie som nenazrana, to bude asi tym. samozrejme zeby som prijala viac a zladla by som zvysenie platu, ale aj to co mam mi staci. pokryjem naklady na zivot, akoze usetrim a este aj ruka hore sem tam. co viac treba. to, ze ludia nevedia ocenit to co maju je ich problem, nie moj.
tolko aby som prezil, proste zit si bohemistickym zivotom akym zijem, nemusim mat vela, len aby sa dalo proste zit a uzivat si vsetko.. jo ale to zahrna aj to, ze ked sa rozhodnem kupit si gitaru za 700e tak to nebude ziadny prob
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Jediný problém je, že to nebude večne
okey takže predstavujem si to tak, že 1ooo€ na mesiac .. to tak na začiatok postači
Musíme sa stretnúť !
5 kg zemiakov
30 strúčikov cesnaku
20 cibúľ
5 kg ovsených vločiek
5 bochníkov celozrnného chleba
50 jabĺk
niekoľko sliepok na dvor (na vajíčka a na mäsko)
a zrno pre sliepočky
co sa tyka platu, s momentalnym nastavenim mojich nakladov by stacil aj ten co mam, akurat pracujem na tom aby tych nakladov bolo menej a bolo viac muziky za rovnake peniaze...ale zase uprimne, kto by sa branil zvyseniu platu?
Celkom som rád že mi dali túto platovú triedu ....
ja len ze to sa na Slovensku malokedy vidi clovek (ok pracujes v UK ale ten postoj si Slovaci beru so sebou) ktory je spokojny
suhlas, uplny