Hladám niečo na čom sa v pohode dajú hrať novšie hry (fallout 4, rise of the tomb raider, hitma 6, atď).
Limit je 700E
Moj favorit je » www.hej.sk/stolny-pocitac-... je ok? ak nie budem rada za každý tip.
Určite poskladať racej pozeral som a nič moc ten PC .... Su aj obchody ktoré ty ho poskladajú na Slovensku ... Na PC fórum alebo na hojku ty poradia vybrať komponenty
kedze to ma byt herny pc tak urcite nie znackovy, urcite nie hp a urcite nie hento nakolko to ani herny pc neni..
je tam dost slaby procak...minimalne by som bral intel core i5 4460
8gb ramky zatial staci aj ked okrem velkosti a frekvencie som sa nikde nic dalsie nedocital..
a grafika? ta teda neni v pohode na najnovsie hry. je este slabsia ako moja 3-4 rocna graficka ktora si s najnovsimi hrami uz neporadi..
zakladovka - urcite nie msi a urcite nie hentaky lacak aspon nie do takehoto pc
ddr4 ramky tak isto troska drahsia varianta - ale ked uz chces poriadny pc urcite sa vyplati
no gtx 970 to uz kurva draha graficka na moje pomery ked nechces taku drahu tak staci aj ta 960 alebo kludne aj 950. ak ale chces ten i5-6500 a ddr4 tak radsej investuj do tej 960...ja mam radsej nvidiu ako amd...a radsej asus alebo gigabyte ako msi..
disk wtf? ked uz niekto odporucal hentaku zostavu tak kde je kurva ssd? hento by som dal len na data. aj to by som radsej kupil wd
zdroj moze byt a skrinka v podstate tiez..
co ci by bolo kompatibilne? gpu? to je snad jasne ze ano
btw ked tak pozeram na tie ceny...ddr4 stoja tolko isto ako ddr3 a ten i5-6500 je od i5-4460 drahsi len o cca 30e...takze tam neni o com..ziadna drahsia varianta
Nech už sa rozhodol pre akýkoľvek notebook, veľmi ti nepomôžem až tak sa do toho nevyznám, ale skús pri kúpe použiť túto zľavu, myslím, že ti to veľmi pomôže » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/... Ja osobne som si kúpila notebook od značky LENOVO a som spokojná. Nevieš či ti to nejako pomôže, ale predsa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
je tam dost slaby procak...minimalne by som bral intel core i5 4460
8gb ramky zatial staci aj ked okrem velkosti a frekvencie som sa nikde nic dalsie nedocital..
a grafika? ta teda neni v pohode na najnovsie hry. je este slabsia ako moja 3-4 rocna graficka ktora si s najnovsimi hrami uz neporadi..
@draks
@kosmiklove
@sob3k
Na PC fóre mi odporučili:
CPU - » www.alza.sk/intel-core-i5-6...
MB - » www.alza.sk/msi-h110-pro-vh...
RAM - » www.alza.sk/kingston-8gb-ki...
GPU - » www.alza.sk/asus-strix-gtx9...
HDD - » www.alza.sk/seagate-barracu...
ZDROJ - » www.alza.sk/evga-500b-d4078...
CASE - » www.alza.sk/zalman-t1-plus-...
814,11€
Čo na to hovoríte?
Jediný problém mám z grafikou, nestačila by lacnejšia? » www.alza.sk/msi-r9-380-gami... alebo » www.alza.sk/asus-strix-gtx9...
a bolo by to vôbec kompatibilné zo zvyškom zostavy?
zakladovka - urcite nie msi a urcite nie hentaky lacak aspon nie do takehoto pc
ddr4 ramky tak isto troska drahsia varianta - ale ked uz chces poriadny pc urcite sa vyplati
no gtx 970 to uz kurva draha graficka na moje pomery ked nechces taku drahu tak staci aj ta 960 alebo kludne aj 950. ak ale chces ten i5-6500 a ddr4 tak radsej investuj do tej 960...ja mam radsej nvidiu ako amd...a radsej asus alebo gigabyte ako msi..
disk wtf? ked uz niekto odporucal hentaku zostavu tak kde je kurva ssd? hento by som dal len na data. aj to by som radsej kupil wd
zdroj moze byt a skrinka v podstate tiez..
co ci by bolo kompatibilne? gpu? to je snad jasne ze ano
@Kosmiklove Čo máš proti MB od MSI ?