qip INFIUM JEDNOZNACNE, 2005 mi velmi nesadla, icq je total o nicom, a seka mi z toho comp aj ssamotne icq, este tak 5.1 sa celkom dalo no ale neviem neviem.... s mirandou sa treba kusa pohrat, cez meebo sa prihlasujem ked som niekde mimo svojho pc a co je trillian to nemam sajn
@27 podla toho ci si historiu ulozis do compu alebo ne.. tusim na icq a qipoch sa to neda ale nejsom si ista ... na ludi ktorych historiu chcem , pouzivam mirandu a tam sa da exportovat aj importovat hist.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Normalne icq - Miranda IM visual pack
Sukromne Icq - Qip Infium
Sukromne icq 2 - Qip mobile
Ohladom tej mirandy pouzima teraz :-! visual pack ... ale nadstavba Wolf Profi je najlepsia aku som doteraz mal bohuziam mi zacala troska bug-ovat
ok tak ideme : v skole icq6 :-!
doma for friends: miranda 150
doma for ostatni: miranda visual neviem co 3D alebo qip infium
----------------------
Peťka (19:03:02 8/12/2008)
jak sa vola toto?.... heh .. icq alebo qip .. alebo .. miranda vseobecne -.- zabudla som
Feerinko (19:03:21 8/12/2008)
Instant Messeger
kym na skype nie!!
doma qip-ko, ked chcem byt moc neviditelny a robit popritom ine veci
a ked len icq tak icq 6.5
ja používam mirandu im alebo im portable na klúči. mám to isté stále zo sebou
a da sa potom vratit k staremu???
a aj ja chcem mat uz ICQ 6.5 ale nie je to este len v AJ???
a dneska ked som ho zapla (nezapinam ho casto) mi na oboch aj na infiu aj na 2005ke
vyhodilo nieco taketo :
=============================
System Message
=============================
ICQ version 5.1 is no longer supported. Download a free authorized ICQ version from ICQ's official website.
V podstate by ti to ten starý malo len preinštalovať - nastavenia a história ostane
(@33 @darklady666 - to som hovoril tiež, kým pravidelne každý mesiac prestávala fungovať kvôli tomu že AOL menil protokol)