guličku nie ale mám taký tuhý .. ten garnier 4hodinovy.. potom mam adidas tropical fruit sprej.. ten oranzovy a este zasa adidas nejake one proti poteniu .. a to striedam
@flascha viem, ale to každý antiperspirant, lebo antiperspiranty majú v sebe jednu zložku, nespomeniem si akú, ktorá zabraňuje práve poteniu... preto by sa mali používať len deodoranty, bohužiaľ tie ma neochránia, ja sa potím či je leto, či je zima...
@shoshana no to suhlasim, kazd antiperspirant tu zlozku obsahuje, ale rexona v dnadmernych mnozstvach.. mozno sa vdaka nej nepotis, ale o par rokov to budes brat inak... radsej zmenit znacku
@flascha no veď ja sa nehádam... porozmýšľam nad tou zmenou, ja viem, že rexona je dosť nebezpečná, dokonca jeden jej druh strašne dráždi sliznicu... bohužiaľ, ešte nedávno nebolo toľko antiperspirantov na trhu a rexona predsalen vďaka tomu zvýšenému obsahu spoľahlivejšie ochráni. za ďalšie, kedysi striekacie boli len deodoranty... vieš, ono sa to povie niekomu, kto sa toľko nepotí... ale ja s tým mám naozaj veľký problém, na to, že som dosť chudá sa potím ako 120 kilový chlap... ale ďakujem za radu, skúsim vyskúšať aj iné, nové značky a dúfam, že sa nesklamem...
@shoshana to o tom drazdeni sliznice som este nepocula. dobre vediet. no s potenim ma proble viac ludi. pocula si o jednom pripravku, neviem presny nazov, ale je to gelovej konzistencie, najdes to len v lekarni, nanesies do podpazusia, ono ti to vytvori urcitu vrstvu, vdaka ktorej sa nespotis a po nejakom case ti to ukludni potne zlazy... skus sa poiunformovat o nazve, tzen fakt neviem, ale skusim ho zistit...
@flascha no tak ani si nemala ako, lebo to som zistila až keď som si ju kúpila... proste v tom bolo niečo, že sa to nedalo poriadne ani dýchať, ako ja som rýchlo zvykla, len potom, keď som prišla domov mi mama povedala že je v tom niečo čo ju dráždi a potom som si to tak uvedomila, ale bohužiaľ neviem teraz, ktorá konkrétne to bola, jedna z tých špeciálnych, nie vôní ale nejaká 24h ochrana je tam posilnená či čo...
tak to som nevedela, že to existuje... ďakujem pekne teda veľmi si mi týmto teraz pomohla už som ani nedúfala, že sa dá s tým niečo robiť, aj keď to síce nevyrieši ostatné miesta pravdepodobne, to sa treba informovať ale aspoň niečo, lebo ja som sa vždy musela až hanbiť... rexona mi jediná aspoň doteraz vedela pomôcť... tak teda ešte raz ďakujem
@shoshana dobre vediet o drazdeni sliznic. Som velmi citliva na zvlastne a vyrazne vone antiperspirantov a dost nachylna na alergicke reakcie, takze sa radsej vyhybam vyraznym vonam. A nemam rada, ked to prebija vonu mojho parfumu.
No to som zistila aj ja len teraz niekedy. Vraj to naozaj pomaha a okrem ineho to zamedzuje aj tvorbe flakov na obleceni od potu. A nie je to ani drahe. okolo 150-180Sk. Teda len do 6e. No budem rada, ked ti to fakt pomoze Za mal
@flascha no tak treba aj zakázať tvojmu okoliu používať hentú rexonu, neviem fakt presne názov, nebola to špeciálna vôňa ale mala nejaký posilnený účinok, takže hlavne na ňu pozor. inak moja mama je tiež taká, strašne všetko cíti a všetky umelé vône jej robia zle. takže si to viem ako-tak predstaviť... ale tiež nemám rada výrazné parfumy, bolí ma z nich hlava... ja sama radšej ako parfum použijem telový krém, lebo mne to poväčšine smrdí... krémy majú jemnejšiu a prirodzenejšiu vôňu...
no paráda, tak sa s mamou o tom porozprávam a ešte raz vďaka
@shoshana myslim ze @flascha mysli driclor neni to drahe aj ja to mam to si das na noc rano umyjes a potom sa nepotis...dava sa to podla potreby ako casto treba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a nedavam si to všetko naraz_ ...jako axe na telo rexona pod pazuší
takže ešte raz: momentálne ten nový od garnier, chválim ho, lebo sa minimálne vyrovná, či dokonca predčí Rexonu...
ale jednoznacne preferujem sprej...
je hospodarska kriza treba setrit
no jednoznacne je to nehigienicke....
a ADIDAS dinamic pulse
niekedy aj ine
tak to som nevedela, že to existuje... ďakujem pekne teda veľmi si mi týmto teraz pomohla už som ani nedúfala, že sa dá s tým niečo robiť, aj keď to síce nevyrieši ostatné miesta pravdepodobne, to sa treba informovať ale aspoň niečo, lebo ja som sa vždy musela až hanbiť... rexona mi jediná aspoň doteraz vedela pomôcť... tak teda ešte raz ďakujem
No to som zistila aj ja len teraz niekedy. Vraj to naozaj pomaha a okrem ineho to zamedzuje aj tvorbe flakov na obleceni od potu. A nie je to ani drahe. okolo 150-180Sk. Teda len do 6e. No budem rada, ked ti to fakt pomoze Za mal
no paráda, tak sa s mamou o tom porozprávam a ešte raz vďaka