Nie som moc seriálový znalec, ale obľubujem NCIS, Kosti, pár častí Kravaťákov (Suits) ma oslovilo taktiež, v minulosti som zbožňovala Dr. House.
Teraz by som chcela ale niečo iné, asi nie zas krimi tematiku. Potrebujem postavy, ktoré majú výrazný charakt
spartacus. mas tam vyrazne postavy, niektore vtipne dialogy, ma to len 3 serie, nesmeju sa v pozadi, nie je to podobne 2 a 1/2 ani simps ale pre niekoho to moze byt prilis drasticke. a mimo toho mozno sopranovci
@igorv ja som v tomto novacik, poslednych par rokov som odolavala vacsine serialov, az asi pred dvoma mesiacmi som podlahla a videla tie 3 serie v priebehu asi 3 dni... a potom som sa skoro zrutila, ze nie su dalsie diely
Avatar: Legend of Aang (3 serie), Avatar: Legend of Korra (3 serie, za 5 dni vyjde episode 1 season 4) Viem že to nieje asi taký typ seriálu aký si chcela ale tak čo už
keby chcete menej známe ale často krát lepšie ako tie televízne odrhovačky tak odporúčam Spaced, Ugly americans, Penny dreadful, Utopia, Comunity, Freaks and geeks, Hannibal, Skins, Shameless(US verzia), Undeclared, True Detective, Fargo atď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Mafstory
Susedia
Breaking Bad
Big Bang Theory
Dr, House
IT Crowd
Prison reak
Walking Dead
Community
Odsudene
A spominal uz niekto Sherlocka? Ten by bol fajn.
@5
Manželské etudy
a to isté po dvadsiatich rokoch
náhodou su to staré klenoty
game of thrones
vikings
breaking bad
walking dead
a viac nic take nepozeram
black mirror odporucam kazdemu
ak si mala rada DR. House tak možno by sa ti páčil aj serial Chirurgové.