Odložený prípad, Mentalista, Criminal minds, Kasíno Las Vegas, CSI - Námorný vyšetrovací úrad a z tých zábavnejších asi Step by step, Two and half men a potom Čarodejnice
Kobra 11, Monk, ♥How i met your mother♥, Dva a pol chlapa, Priatelia, Simpsonovci Krok za krokom, Bláznivý Jimov život, a ked sa fakt nudím tak kukám CSI-ky
rodinka úžasných, ako som spoznal vašu matku, teória veľkého tresku, OC california, priatelia, californication, sex v meste, (partičku mám aj ja rada), 2 a pol chlapa, susedia, mafstory, profesionáli, panelák, keby bolo keby, krok za krokom, bláznivý Jimov život, trapasy mojej sestry a mnoho ďalších
Grey's Anatomy, Private Practice, Depserate Housewives, Pretty Little Liars, HIMYM (aj keď ešte som nevidela ani celú 2. sériu, ale baví ma to ). The Simpsons
a potom samozrejme také staršie ako priatelia, krok za krokom a podobne, čo nikdy neprestanú opakovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@mumford ja nemôžem z tvojho avatara . Že indulona!
Grey's Anatomy, Private Practice, Depserate Housewives, Pretty Little Liars, HIMYM (aj keď ešte som nevidela ani celú 2. sériu, ale baví ma to ). The Simpsons
a potom samozrejme také staršie ako priatelia, krok za krokom a podobne, čo nikdy neprestanú opakovať.