Ahoj.. Neviem sa rozhodnúť aký si mám kúpiť notebookdo 500eur . Nechcem herný notebook. Potrebujem ho viac na veci typu: internet, prezentácie, úprava VIDEI.... Už som bol zoprakrat rozhodnutý napr. pre HP 250 G3 15,6", HP L2S19EA, Acer aspire E13s al
ja ti poradit dobre neviem, len prosim specifikuj tu upravu videi, lebo je rozdiel zliepat 3 videa vo formate 480 x 360 a pridavat k nim zvuk a renderovat nejake 3D fullhd vecicky
Ja osobne by som isiel do asus - nizka cena a dobry servis. Kvalita tak prieme, ale kvalitny servis to vyrovna. HP radsej nie. Taktiez by som sa asi vyhol Lenovo. Ten chromebook je dobra volba, avsak dat preco chromeOS a nainstalovat napr. Ubuntu.
no minimalne to rozlisenie je dost velke. mozno nechces herny, ale vykonny ti bude treba tak ci tak
ja som splasila taky aspon basic herny za 500 asi pred dvomi rokmi? ale bol bez os, preto stal menej. je to lenovo g580 a som s nim spokojna doteraz, narozdiel od lenovo yoga 2 pro 13, co je ultrabook, stal o 300 viac a je to strasna sracka, tak neviem, ci by som doporucovala nove lenova
Odpovedaj mi na všetky nasledujúce otázky :
1. Cenový rozpočet 500€ je pevný, alebo bol by si ochotný priplatiť? Ak áno, koľko maximálne?
2. Notebook musí byť výlučne nový, alebo môže byť aj použitý (samozrejme, že so plnou 2 ročnou zárukou) ?
3. Budeš ho často prenášať?
4. Windows máš ? Alebo vieš si ho zohnať?
5. Strih 4K videa na 500€ notebooku .. pobavil si (nič v zlom ) ...k veci : Ak chceš strihať video, každé budeš musieť predom skonvertovať do menšieho rozlíšenia
No, ak nechceš na hranie, tak by som bral » www.lacne-pc.sk/eshop/notebook-...
Mám podobný konfig v MacBook Pro. Ja som dokupoval ešte SSD a RAM. Beží mi všetko v pohodke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja som splasila taky aspon basic herny za 500 asi pred dvomi rokmi? ale bol bez os, preto stal menej. je to lenovo g580 a som s nim spokojna doteraz, narozdiel od lenovo yoga 2 pro 13, co je ultrabook, stal o 300 viac a je to strasna sracka, tak neviem, ci by som doporucovala nove lenova
ja len ze radsej si nekupuj ultrabook, ked chces nejaku serioznu robotu na tom robit
Odpovedaj mi na všetky nasledujúce otázky :
1. Cenový rozpočet 500€ je pevný, alebo bol by si ochotný priplatiť? Ak áno, koľko maximálne?
2. Notebook musí byť výlučne nový, alebo môže byť aj použitý (samozrejme, že so plnou 2 ročnou zárukou) ?
3. Budeš ho často prenášať?
4. Windows máš ? Alebo vieš si ho zohnať?
5. Strih 4K videa na 500€ notebooku .. pobavil si (nič v zlom ) ...k veci : Ak chceš strihať video, každé budeš musieť predom skonvertovať do menšieho rozlíšenia
Mám podobný konfig v MacBook Pro. Ja som dokupoval ešte SSD a RAM. Beží mi všetko v pohodke.