ja osobne som podla tohto testu (.psychotest.sk/index.php?test=test_osobnosti) flegmatik a ak neviete aka ste osobnost tak si najdite z 15 minut a mozete si vypracovat dotaznik po ktorom sa dozvieze aku povahu mate !!! je to bezpratne !!! teda aspon sa mi zda
no ja so msi robil ten test zhruba red polrokom ci kedy... a ak si dobre spominam som tam mal 50% flegmatika, 38% melancholik a sangvinik bol tusim treti a cholerik posledny... to len odahadovo tie čísla...
Aj mne je to ukradnute, viem, ze som asi chloerik a len kvoli tomu, ze si nedam skakat po hlave. Vyslovene neznasam flegmatikov, ti ma vedia tak brutalne nasrat ich pristupom ze mam vsetko v p... a podobne, ze by som strielal
najviac som melancholik... ja som strašne precitlivená- úplne hrozne... ale aj náladová 5 minút sa smejem jak nafetovaná a potom mi nekdo niečo povie alebo sa niečo stane a mám chuť sa zabiť a často plačem a verím že existuje skutočná láska- jak debil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Cholerik 12.5 %
Melancholik 37.5 %
Flegmatik 25 %
toto mi teda vyslo v tom psychoteste
som mimozemšťan
Pomyslím si svoje a pohoda, klidek, tabacek
Cholerik 17.5 %
Melancholik 32.5 %
Flegmatik 22.5 %
Cholerik 12.5 %
Melancholik 12.5 %
Flegmatik 30 %
cholerik 40%
melancholik 45%
flegmatik 10%
Ja som vždy vravela že som rozdvojená osobnosť a o to horšie to je vzhlaodm na fakt ze Cholerik a Melancholik su protiklady