hiphop. ale ani nie tak pre ten tanec, skor sa mi zhnusi ten boom, ktory bol okolo toho. kazde druhe dieta vo veku od 11-15 rokov sa chodilo ucit niekam hopkarcit
@aaangelinna btw touto anketou si tak troska seres do huby zahlasujes ze neznasas disco tance ale pritom tvoja oblubena hudba je aj lady gaga, guetta atd atd...to je tiez disco...
@kosmiklove je rozdiel medzi tancom hudbou vieš? Lady gaga a pod. Nerobia čisto len disco..medzi spevom(hudbou) a tancom je dooost velký rozdiel tá anketa neni o hudbe aôe o šrýle toho tanca ja hovorím že ho nemám rada ako tanec že je o ničom furt tie istee try ktroky dokola. Guetaa? Disco? Ahaaa thyy musíš byť muudry človek keď toto zadrešxD
@eraser tak to teda nie sú.. on nevie ani prd (si myslím). Ide len o biznis a ľudia, ktorým je jedno čo počúvajú a od koho a čo to v sebe má, tak na to letia.
@cocca-colla tak to je jasné... komercia... ľudia, čo to počúvajú sa zaujímajú o hudbu asi tak, ako ja o pestovanie zemiakov, takže by zhltli aj set by DJ Pišta z hornej-dolnej, ak by im ho pustil pán Guetta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale krásne sú tie latinsko-americké.. a pravdaže shuffle