zdravím, aký svadobný dar, by ste mi odporučili dať sestre?? bude sa asi (konečne vydávať v auguste, no som myslela, že začnem šetriť už teraz... viem, že naj by bolo dačo do výbavy, ale čo... hm?
panvicu. panvica je základ. a dobré hrnčeky tiež nikdy nie sú zlé. alebo poháre na víno. alebo vázu/y rôznych veľkostí a tvarov. po svadbe sa, predpokladám, zídu. alebo pekné obliečky na posteľ.
hmm, presne to, nad čím premýšľam hrnčekov už má kopec, panvicu teda netuším, ale tie obliečky a taniere som premýšľala... že možno taniere s dákou funny potlačou
auto si kúpili ešte v júni a nejaká dobre farebná záchodová doska by bola super že jej dám to a pak, ked otvorí, tak jej dám nejaký "serióznejší dar" aby ma nezabila pohľadom
@Derivacia ziadne taniere, pribory a obliecky nejaku poriadnu luxusnu kamasutru pripadne navstiv sexshop tam najdes vsetko potrebne ja som tak riesila vsetky svadby v rodine a mala som istotu ze im nedam 5ty servis tanierov k tym predoslym 4om
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Tento tvoj nick,včera som riešila čo to znamená...
a ja by som dala určite pyžamo,nech je o jedného masového vraha na svete viac
a pyžamo tiež neni zlý nápad... akurát, že by som to tak im obom... on je pc expert a ona zas robí v knižnici