Ahojte, mám si vybrať z týchto telefónov : Sony Xperia M2, Samsung Galaxy A3, Huawei P7 alebo Nokia Lumia 830. (rozhodujem sa najmä medzi prvými dvomi). Pozerala som si recenzie a každý ma svoje pre a proti. Na cene nezáleží. Chcela by som telefón ktorý s
Sony Xperia M2 mám, ale nedoporučujem, seká sa, prehrieva sa, foťák nič moc, niekedy (dosť často) sa nechce otáčať obrazovka. Ale ja som nenáročný užívateľ, mne stačí.
@lenkaska1 a ne? Nase mamy, otcovia, babky atd. dru, aby sme sa my mali dobre aj oni a ich plat o tom moc nevypoveda, ze sa mame fajn, hlavne, ze ti cirkusanti v parlamente sa maju fajn a trz sa staraju o inych, o nas nie, vlastizradcovia zapredani...
@neviemkto2012 Ahoj, ak chceš mat rýchli telefón s Androidom, tak by bolo vhodné, aby mal 2GB RAM a viac , schopný procesor + dobre vyladenú nadstavbu ...
Takže od Sony je cenovo vhodná Xperia Z1, alebo potom drahšie, ale ešte lepšie Xperia Z2 a nová Z3
Iné od Sony už asi nič ...
Ak chceš niečo a WindowsPhone, taktiež neurobíš chybu ... Za malo penazí dostaneš dobrý mobil so stabilným systémom a zväčša s dobrou výbavou (trebárs Lumia 730/735, 830, 930, 1020 a podobne)
Ako je to s BlackBerry neviem, ale užívatelia si ho taktiež chvália
Ani Apple iPhone nie je zlý, pokiaľ ti nevadí menší displej (iPhone 5s) ... pri iP6 je už displej pomerne velký ... Len tá cena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Takže od Sony je cenovo vhodná Xperia Z1, alebo potom drahšie, ale ešte lepšie Xperia Z2 a nová Z3
Iné od Sony už asi nič ...
Ak chceš niečo a WindowsPhone, taktiež neurobíš chybu ... Za malo penazí dostaneš dobrý mobil so stabilným systémom a zväčša s dobrou výbavou (trebárs Lumia 730/735, 830, 930, 1020 a podobne)
Ako je to s BlackBerry neviem, ale užívatelia si ho taktiež chvália
Ani Apple iPhone nie je zlý, pokiaľ ti nevadí menší displej (iPhone 5s) ... pri iP6 je už displej pomerne velký ... Len tá cena