čauteeee Potrebovala by som od Vás radu ohľadom telefónu,ibaže momentálne sa v tejto oblasti nejako extra nevyznám,nemám na to čas, tak neviem ani na akú značku sa zamerať, akú vylúčiť, aký OS a tak ďalej.Takže mal by byť dotykový, plná cena max tých 2
HTC Desire X, Samsung Galaxy S Advance, Samsung Galaxy S Duos, Galaxy ACE 2
použitý : dá sa zohnať Samsung Galaxy S2 (odporúčam), Sony Xperia P
Čo sa týka prehliadania dokumentov, nie je žiaden problém, z Google Play si stiahneš Office, odporúčam Kingsoft Office, narozdiel od ostatných, je to aj editor, nie len viewier , čiže môžeš aj upravovať dokumenty.
@shit Xperie z 2011 (Mini, Mini Pro, Active, Live with Walkman, NEO V, NEO, RAY, PRO, ARC a ARC S) a staršie neodporúčam, budete trpieť ako ja. A to mám ARC S, čiže ten ,,High-end'' najdrahší z celého portólia 2011 ... Oficiálna aktualizácia na Android 4.0 ICS je strašná, telefón mrzol, lagoval, musel pristúpiť na alternatívnu ROM, no nie každý sa na to dá ... Takže ak nejakú staršiu Xperiu, tak buď ho neaktualizovať a nechať starší Android 2.3.4 Gingerbread alebo prejsť na alternatívnu ROM ako ja (napr. Cyanogen Mod 10 s najnovším Androidom 4.1.2 Jelly Bean)... Ale celkovo, nedoporučujem žiadnu staršiu SE Xperiu a vôbec žiaden telefón s RAMkou 512MB a menšou, kvôli update na ICS alebo rovno Jelly Bean , tak isto procesor by mal byť už dvojjadrový, pokiaľ to cena dovolí... p.s toto platí aj o novej Xperií J a NEO L...
@9 HTC určite, ale pokiaľ chceš povedať že "Nokiu nikdy", láskavo nedávaj za príklad Sony, preboha...ale vlastne, zakladateľke fóra by som Nokiu určite odporúčila, tak ako aj HTC. ostatne myslím že tá Nokia bude pre ňu skvelá voľba hlavne kvôli Office a ostatným požiadavkám.
@shit A aký máš FW? Na 4.1.B.0.587 je to už trošku lepšie, no ešte stále to nie je ono ... A najmä ma štve, že mobil si po reštarte nepamätá nastavenie siete 2G/3G .. vždy po reštarte som mal zapnuté 3G
@shit Teraz má výjsť nový 4.1.B.1.13 , tak som zvedavý, aký bude ... Ak tam budú zas tieto chyby, tak ostávam pri alternatívnych ROM a predávam telefón
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
alebo
nový :
HTC Desire X, Samsung Galaxy S Advance, Samsung Galaxy S Duos, Galaxy ACE 2
použitý : dá sa zohnať Samsung Galaxy S2 (odporúčam), Sony Xperia P
Čo sa týka prehliadania dokumentov, nie je žiaden problém, z Google Play si stiahneš Office, odporúčam Kingsoft Office, narozdiel od ostatných, je to aj editor, nie len viewier , čiže môžeš aj upravovať dokumenty.
@shit Xperie z 2011 (Mini, Mini Pro, Active, Live with Walkman, NEO V, NEO, RAY, PRO, ARC a ARC S) a staršie neodporúčam, budete trpieť ako ja. A to mám ARC S, čiže ten ,,High-end'' najdrahší z celého portólia 2011 ... Oficiálna aktualizácia na Android 4.0 ICS je strašná, telefón mrzol, lagoval, musel pristúpiť na alternatívnu ROM, no nie každý sa na to dá ... Takže ak nejakú staršiu Xperiu, tak buď ho neaktualizovať a nechať starší Android 2.3.4 Gingerbread alebo prejsť na alternatívnu ROM ako ja (napr. Cyanogen Mod 10 s najnovším Androidom 4.1.2 Jelly Bean)... Ale celkovo, nedoporučujem žiadnu staršiu SE Xperiu a vôbec žiaden telefón s RAMkou 512MB a menšou, kvôli update na ICS alebo rovno Jelly Bean , tak isto procesor by mal byť už dvojjadrový, pokiaľ to cena dovolí... p.s toto platí aj o novej Xperií J a NEO L...