Samozrejme, polovica birdzu nepozerá TV. Intelektuáli, ktorí sa nenechajú "ovplyvňovať" dnešnou konzumnou spoločnosťou (bla, bla, bla). Radšej budú vysedávať na birdzi a hrať sa na inteligentov ....
@nikol545 nezobrala si do úvahy objektívne dôvody, ako napr. že je tu veľa internátistov, ktorí nemajú kde telku pozerať a čas doma si chcú vychutnať inak...
alebo čas, kedysi strávený pred telkou, trávia na internete, v tom si mala pravdu
alebo doma telku ani nemajú, my máme síce dve, len ani jedna nefunguje
@19. tiež som si povedal ale mňa fakt v telke nič nebaví; už aj v správach sa opakujú a bežne na druhý deň hovoria o tom istom, čo bolo deň predtým. + chodia samé kokotiny. občas si pozriem súdnu sieň, aj keď je to možno blbosť, ale baví ma sledovať tie "herecké výkony" (niektorí sú ale fakt celkom dobrí ). náučné kanály sú tiež fajn, ale keď si chcem pozrieť dokument, pozriem si ho online
@mkamka dobre, beriem do úvahy takéto dôvody, ale musíš uznať,že drvivá väčšina ten čas radšej trávi na birdzi snažením sa doj*ať iných (či už za gramatiku alebo iné)...
@nikol545 ale to už je trochu iný jav... ľudia tu veľmi ľahko preberajú vzory správania po ostatných a asi čím si väčší debil, tým viac ťa ľudia uznávajú.... ale to vraj platí všeobecne, nielen v tejto uzavretej komunite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@nationalgeographic My ich na TV nemáme
.
.
.
.
zvykli sme si
alebo čas, kedysi strávený pred telkou, trávia na internete, v tom si mala pravdu
alebo doma telku ani nemajú, my máme síce dve, len ani jedna nefunguje
Televízia mi hrá jedine preto, aby som čosi počula a necítila sa doma sama. A popri tom pozerám seriály