big bang, himym (no to by už aj mohlo skončiť , the walking dead, dapch, misfits, terra nova, priatelia, pozerávala som cougar town, chucka, scrubs, my name is earl.. aa tak
ako serialy ma vôbec nejak nebavia... donedávna som sledovala amimálne animované "sitcomy" môžem tak nazvať už ani simsonovci ma nebavili...family guy, american dad a tak....
ale ako som začala dívať Doctora Who, som hotový Whovian, žerem tne serial každú epizódu som videla min 3x a nedoškavo čakám na koneic mesiaca, kedy prdíde ďalšia séria
mám rada aj spin-off doctora, Torchwood ale len prvé 3 série a Sherlocka.... je to fantasticky spravené a Benedictov hlas je čosi alá Alan Rickman čiže moja obluba zaručená
a skúšam supernatural ale nejak ma to nebere zatial
misfits, black books, videla som aj prve serie HIMYM a big bang theory ked to zacinalo, nove som nevidela. Dva a pol chlapa, Carnivale, Dexter, Sex v meste , Pretty little liars, Simpsonovci samozrejme, True Blood..
také s hororovým nádychom ako ahs a walking dead,potom také tínedžerské ako skins,misfits,inbetweeners a aj sitkomy celkom, a aj tie kriminálne napr. monk a odložený prípad
Pushing daisies bol jeden s mála serialou ktoré majú aj ucelený a ukončený záver, nenechávajú si otvorené dvierka na dalšiu sériu. tak sa nehrajú a nelákajú diváka na prázdne sluby veľkoleposti ktorá ešte len príde.
dexter, prvé 3 serie boli dobré .. kým tvorcom vystačili knihy ako predloha.
The lying game, lost girl, nikita, common law, misfits, heroes, good christian bells, nine lives of chloe king, Americain horror story, dead like me, beauty & the beast, the vampire diaries, legit, once upon a time, revenge, the carrie diaries, fringe, supernatural, the new normal, dobre the secret circle, teen wolf, legent of the seeker, chuck, NCIS, mentalista, scrubs, the big bang theory, white collar, dva a pol chlapa, gossip girl, bunheads... viac si momentalne nespomeniem
Ďakujem Vám za skvelé typy, mnoho z nich sama pozerávam a tiež mnoho poznám z počutia, určite sa na niektoré z nich zamerám Ďakujem že ma podporujete v mojej závyslosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
skorej ake nemam rada - tie stoseriove, nekonecne a s umelymi zapletkami
naj sú asi m.a.s.h. , dva a pol chlapa, pacific..
ale ako som začala dívať Doctora Who, som hotový Whovian, žerem tne serial každú epizódu som videla min 3x a nedoškavo čakám na koneic mesiaca, kedy prdíde ďalšia séria
mám rada aj spin-off doctora, Torchwood ale len prvé 3 série a Sherlocka.... je to fantasticky spravené a Benedictov hlas je čosi alá Alan Rickman čiže moja obluba zaručená
a skúšam supernatural ale nejak ma to nebere zatial
na youtube sú komplet všetky série po česky
Obľubené: supernatural, doctor who, weeds, misfits ..
a potom jedine anime
dexter, prvé 3 serie boli dobré .. kým tvorcom vystačili knihy ako predloha.
misfits, nip/tuck
The lying game, lost girl, nikita, common law, misfits, heroes, good christian bells, nine lives of chloe king, Americain horror story, dead like me, beauty & the beast, the vampire diaries, legit, once upon a time, revenge, the carrie diaries, fringe, supernatural, the new normal, dobre the secret circle, teen wolf, legent of the seeker, chuck, NCIS, mentalista, scrubs, the big bang theory, white collar, dva a pol chlapa, gossip girl, bunheads... viac si momentalne nespomeniem