Ahojte, chcel by som si kúpit volant do PC ale neviem sa rozhodnút na : Volant GENIUS TwinWheel 900 FF PC/PS3/USB a Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch. Neviete mi poradit ???
@padres sekvencne radenie maju obidva, akurat, ze Thrustmaster ma aj packy na volante.
Z tychto dvoch rozhodne Thrustmaster, no osobne si dovolim odporucit Logitech G27, je to sice "trosku" drahsia zalezitost, nez vyssie spominane, no myslim si ,ze to stoji za to. Sam ho mam doma a neviem si ho vynachvalit.
ja som mal genius pred par rokmi riadni hovadia asi by som kupil iba Logitech G27, ja by som si asi volant už nekupil je to nanič hral som sa na tom mesiac a potom som to ani nevydel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Z tychto dvoch rozhodne Thrustmaster, no osobne si dovolim odporucit Logitech G27, je to sice "trosku" drahsia zalezitost, nez vyssie spominane, no myslim si ,ze to stoji za to. Sam ho mam doma a neviem si ho vynachvalit.
poradte mi este niejake do 100 eur
nemám s tím skúsenosti tak sa vás pýtam