s kazdym to je inak. ale vacsinou sa nestretavame, nebavime. nie je dovod a nie je o com. vacsinou som ich prilis zranila, alebo urazila, alebo pri tom poslednom to bolo najlpesie riesenie ho uz nikdy nestretnut.
1. - nebavíme sa kvôli jeho drbnutej žiarlivej frajerke, ktorá nechápe ani len to(keď ja bývam v BA, on v NZ, ja som šťastne zadaná, on žije s ňou a nestretávame sa) že keď mu napíšem SMS s prianím k narodeninám, tak ho nechcem do postele...
2. - bavíme sa, ale neviem, či by som to nazvala dobrými kamarátmi...bol to dlhý vzťah a asi to celkom ešte stále neprekúsol, aj keď sme sa rozišli pred rokom, mal asi už trošku iné plány so mnou...ale splopracujeme na projektoch (jeho kapele píšem texty, skladám spevy atď)
3. - bavíme sa v pohode, aj keď z toho vzťahu som odišla viac ublížená ja. Ale nestretávame sa, lebo pár mesiacov po rozchode sa odsťahoval do PP a potom odišiel robiť do Švajcu
4. - nebavíme sa. Keby som ho stretla, neviem, ako by som sa správala a ako by sa správal on, neviem tiež. Nevyhľadávam kontakt s ním a bola by som najradšej, keby som ho nikdy nebola bývala stretla.
ako s ktorou.. s tou poslednou sa nebavime, akurat na narodky si napiseme sms.. a s tou pred nou sme velmi dobri kamarati, aj ked sa az tak casto nestretavame...
sme brat a sestra, nie len kamaráti....pomoc v núdzi, party life, proste vsetko funguje super uz zopar peknych rokov ! dakujem, ze to takto dopada.....ked vidim, co si niekedy vedia dvaja spravit - ach jaj
No na prvu lasku sa nezabuda asi mix 3,4 a 5 nieco take... aj ked ta nenavist nie je vhodne slovo ale niekedy ked ju vidim tak ma to vie vyviest z miery je to nelogicke a iracionalne a sam sa tomu divim
nebavime sa spolu hlavne z mojej iniciativy nie zeby som ju tak nemal rad, prezil som s nou krasne chvile, ale proste co spravila to uz bolo moc a ja som sa neprekusol cez to ako to spravila ale uz to neboli, len nemam zaujem to nejako menit
@22jeffo22 No, vzhľadom na to, že pochybujem, že tie pod 15 mali už sex, tak predpokladám, že myslia "vzťahy" á la vodenie sa za ruky, pusinka (nie francuzák) atď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Proste ja, s väčšinou sa máme aj radi, s jedným sa odkurujeme a toho posledného vždy milujem , ale on ma berie ako najlepšiu kamošku.
A ja sa tak snažím. Choré .
2. - bavíme sa, ale neviem, či by som to nazvala dobrými kamarátmi...bol to dlhý vzťah a asi to celkom ešte stále neprekúsol, aj keď sme sa rozišli pred rokom, mal asi už trošku iné plány so mnou...ale splopracujeme na projektoch (jeho kapele píšem texty, skladám spevy atď)
3. - bavíme sa v pohode, aj keď z toho vzťahu som odišla viac ublížená ja. Ale nestretávame sa, lebo pár mesiacov po rozchode sa odsťahoval do PP a potom odišiel robiť do Švajcu
4. - nebavíme sa. Keby som ho stretla, neviem, ako by som sa správala a ako by sa správal on, neviem tiež. Nevyhľadávam kontakt s ním a bola by som najradšej, keby som ho nikdy nebola bývala stretla.
s ďalším ako kedy popíšeme na nete, ale tiež sa nestretávame... a s ďalšiemu sa ani radšej nepozdravím
1.-nie sme už v kontakte, len s jeho aktualnou priateľkou, lebo fotíme ale ohovára ma kade chodí, ja ho neriešim...
2.-s druhým sme super kamaráti chodenie bola chyba, sme si to akosi pomýlili ma nejako nahovoril... je to v starých koľajoch..
3.-na neho sa nehnevám, ale on na mňa áno. nevedel to prekusnúť, vrátil sa k fetu dlho ma otravoval, nevedela som ho zbaviť, priam mi nahanal strach
4.-s tým si nevieme u najsť spoločnu cestu, doteraz vyrýva a snaží sa ma nahnevať, s ním si rozumiem najmenej
2. Niesme v kontakte a ani nechcem aby sme boli v kontakte.
ved presne to mi prišlo vtipné, ja som potom dosť pozadu...=/ alebo žeby rátali aj vzťahy zo škôlky...??
A s druhým je to fajn Je ku mne milý a beriem ho, že je najlepší chalan akého poznám a to sme kamoši
Tie som ja do svojho popisu nerátala
to si nie som až tak istý...a ruku do ohňa by som za nich nedal..asi myslia len takéto vzťahy alebo si to neviem vysvetliť..
to som rád že ei to pochopila tak ako som to myslel..