@hoperpohroma fakt nikdy? kedysi existovala aj slovenská mutácia, ale nešlo im to, tak sa "zjednotili" pod cz (pôvodne poľský projekt)
Je to v podstate ebay... A je tam aj ochrana, tuším...
(Posledná vec, ktorú som tam kúpil, boli poštové známky do zbierky za 25 slovenských korún, takže tiež nvm no
@majky538 čo by si povedal na to, že by sa vo svete presadil zákon, že ľudia ktorý majú vo vlastníctve viac ako 100 000 € by všetky ostatné peniaze boli povinný odovzdať inštitúcii záchrany, ktorá by mala väčší majetok než Vatikán ale samozrejme by si to nenechávala pre seba ale kto by bol bez peňazí alebo by ich nemal dostatok, ten by si určitú sumu mohol zobrať len tak, samozrejme sa to nebude dať zrealizovať len tak, inštitúcia by slúžila ako váha ktorá by vyrovnávala svet tak aby bol znova v rovnováhe, síce nebude v úplnej ale situácia bude lepšia. Na toto však budú musieť prispieť ľudia, ktorý tie peniaze nemajú v takom množstve ako ľudia s peniazmi nad 100 000€, pretože bohatým sa to páčiť vôbec nebude a bude to ich koniec. Takže ak chceš aj ty 100€ a nie len 100€ ale rovno 10 000 tak sa môžeš činiť. Potrebujem len tým, ktorý mi pomôže čím viac ľudí tým lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
(no co, bola len otazka casu kto to sem napise)
PS: vďaka za reakcie
Je to v podstate ebay... A je tam aj ochrana, tuším...
(Posledná vec, ktorú som tam kúpil, boli poštové známky do zbierky za 25 slovenských korún, takže tiež nvm no