mal som OEM, no možem ochcať ked k tomu nedaju instal. CD kurvy svinske, dal som si aj urobiť zalohu v obchode no ked ju trebalo použiť tak to zahadne nefungovalo (mohol som si to urobit sam) Odvtedy jebem legalny win
svojim spôsobom original... k booku som dostal W7 Home Premium, ale tá predinštalovaná zlátanina bola nepoužiteľná >> čistý reinstall na cracknutý W7, tiež Home Premium...
@tommyhot Blbosť. Testoval som asi 3 rôzne bety na dvoch rôznych strojoch, ani jedna nešla lepšie ako Win 7. A tá posledná je naozaj omalovánka pre deti. Ak aj finálna verzia bude taká, mrkvosovt môže zabudnúť že dobije PC, notebooky a všetci Windows 8 vysmejú, bude to väčší fail ako Vista. Nakoniec budeme mať všetci tablety s ramkou 256Mb a budeme klikať na omalovánky
ludia klud ved nerobtetu paniku z toho, kazdy nieco ine ma rad..no ja som spokojni v 7 enterprise pecka napaleni a vsetko slape jak ma aj aktualizacie bez problemu...
ja som sa dostal ešte k uzavretému Buildu 7989... a už ten štartoval oveľa rýchlejšie ako windows7 ale HW to žerie rovnako ako w7 a ja bude... to sú už všetko kartelové dohody microsoftu s výrobcami HW nič iné...
Otázka by lepšie znela, keby bola v zmysle "máte na svojom počítači legálny operačný systém?". Tak to by som mohol odpovedať že mám legálny (konkrétne MacOS) ale takto, keďže len Windows, tak nehlasujem. Peace
Táto téma vyzerala nudne, ale nakoniec som sa celko dobre pobavil
@nationalgeographic odporúčam si doštudovať slovenčinu, takto ťa nebude brať vážne nikto ani o pár rokov...
@18miki18 v dobe, kedy takmer všetky zariadenia prechádzajú na dotykové a hlasové ovládanie sa "omalovánkam" nevyhneš. Ale určite sa nájdu podobní nadšenci ako ty, čo majú radi intuitívne a efektívne prostredie príkazového riadku
K pôvodnej otázke: používam firemné stroje, takže originálky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
btw najskor a vYjadrovat
@nationalgeographic odporúčam si doštudovať slovenčinu, takto ťa nebude brať vážne nikto ani o pár rokov...
@18miki18 v dobe, kedy takmer všetky zariadenia prechádzajú na dotykové a hlasové ovládanie sa "omalovánkam" nevyhneš. Ale určite sa nájdu podobní nadšenci ako ty, čo majú radi intuitívne a efektívne prostredie príkazového riadku
K pôvodnej otázke: používam firemné stroje, takže originálky...
1. nie, nepoužívam Linux, ale XP-čka.
2. aj keby som hej, čo je na tom smiešne? @tommyhot má asi pravdu, že vieš o IT veľké hovno.
samozrejme, viem o IT veľké hovno, tak mi to prosím vysvetli, ty IT odborník