@2 jasné, no, tak potom... zas až také, čo by bol neschválne spravené, alebo tak, za to sa na ľudí nejak nehnevám...
alebo, ak sa to považuje za zlozvyk, nemám rada, keď sa napr. niečo robí, a pár ľudí proste automaticky prevezme vedenie, alebo keď proste niekto chce, aby bolo vždy po jeho...
a ešte skákanie do reči
a to, keď niečo niekto hovorí za mňa, teda, niekto sa niečo spýta, a dotyčná osoba má nutkanie niečo hovoriť a odpovedá aj za mňa
jeden konkrétny druh lenivosti a to lenivosť myslieť, resp. samostatne si zisťovať informácie. prakticky každý človek na slovensku už má možnosť v priebehu pár sekúnd napísaním pár slov a stlačením enteru zistiť prakticky akúkoľvek faktickú informáciu, ale napriek tomu väčšina radšej založí fórum kam napíšu "na googli som hľadal ale nenašiel", pričom je to jasná blbosť, a potom pol dňa čakajú na odpovede z ktorých polovica je o tom že daný človek je lenivý blbec, na ktoré reagujú urazene, agresívne a podráždene.
"kde zoženiem tento mobil? (google: typ mobilu predaj)", "je tento mobil dobrý? (google: typ mobilu recenzia)", "ako sa robia hry? (google: programovanie hier tutorial)", "kde zoženiem program na úpravu fotiek? (google: úprava fotiek free program download)", atď atď...
alebo sa vyhovárajú na veci "chcel som nejaké overené s ktorými máte skúsenosti". odkiaľ si akože myslia že ľudia ktorí tie skúsenosti majú ich získali? googlili a vyskúšali viacero vecí čo našli a ostali pri tej ktorá im najviac vyhovovala... atď atď...
no a potom ešte konzervatívne kresťanstvo na hranici fundamentalizmu.
@passko je to totálne nechutné, sa ti čudujem, že sa ti to nehnusi davat z tvojich vlastny ust sliny niekde.. otrasny zlozvyk, este ked aj dnu v budove clovek niekedy vidi pluvance.. ale aj vonku je to dost otrasne nechutne ked na kazdom rohu to je.. otrasne
@lenkaska1 "že sa ti to nehnusi davat z tvojich vlastny ust sliny niekde."?? kde je napisane ci to robim... tak jako mozes sudit mna.. mne to nechutne neni bo sem si zvykol
pluvanie- to ma napadlo ako prve a potom by som musela dlho rozmyslat a potom este ked ludia pomaly hovoria nechce sa mi cakat, dokedy to povedia, ked viem co hovoria
@passko mna z toho napina, ked vidim ako niekto pluje, alebo ked ludia pluju po chodnikoch...
@lenkaska1 naprosto suhlasim.... toto je jedna z veci za co som schopna vrazdit...
@passko tak si odvykni.. ja viem ze to tam napisane neni, ale tak pisat vo vseobecnosti by zabralo viac casu.. a vidis nakoniec si sa aj tak priznal ze to robis..
Keď sa niekto už ani nevie normálne vyjadrovať a pomaly v každej vete použije nejakú nadávku.
A keď mi niekto skáče pod nohy, vytláča ma z chodníka a tak podobne... záleží od môjho momentálneho psychického rozpoloženia, ale väčšinou mám tomu človeku chuť hlavu odtrhnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja som alergická na ignoráciu kľučky na dverách a šuchtanie nohami pri chôdzi.
alebo, ak sa to považuje za zlozvyk, nemám rada, keď sa napr. niečo robí, a pár ľudí proste automaticky prevezme vedenie, alebo keď proste niekto chce, aby bolo vždy po jeho...
a ešte skákanie do reči
a to, keď niečo niekto hovorí za mňa, teda, niekto sa niečo spýta, a dotyčná osoba má nutkanie niečo hovoriť a odpovedá aj za mňa
Neznáááááášam!
bezohľadnosť,egoizmus..
"kde zoženiem tento mobil? (google: typ mobilu predaj)", "je tento mobil dobrý? (google: typ mobilu recenzia)", "ako sa robia hry? (google: programovanie hier tutorial)", "kde zoženiem program na úpravu fotiek? (google: úprava fotiek free program download)", atď atď...
alebo sa vyhovárajú na veci "chcel som nejaké overené s ktorými máte skúsenosti". odkiaľ si akože myslia že ľudia ktorí tie skúsenosti majú ich získali? googlili a vyskúšali viacero vecí čo našli a ostali pri tej ktorá im najviac vyhovovala... atď atď...
no a potom ešte konzervatívne kresťanstvo na hranici fundamentalizmu.
pukanie krkom.
a keď niekto, kto sa so mnou rozpráva, stojí príliš blízko.
@passko mna z toho napina, ked vidim ako niekto pluje, alebo ked ludia pluju po chodnikoch...
@lenkaska1 naprosto suhlasim.... toto je jedna z veci za co som schopna vrazdit...
A keď mi niekto skáče pod nohy, vytláča ma z chodníka a tak podobne... záleží od môjho momentálneho psychického rozpoloženia, ale väčšinou mám tomu človeku chuť hlavu odtrhnúť
@alysia kadzemu vadi daco ine, nejsu vseci rovnaki