Aký zlozvyk vám vadí na vašom partnerovi, prípadne čo nestrpíte na druhých?
Vedeli by ste mi povedať, aký zlozvyk má vaša polovička? Taká vec, ktorá vám trhá srdce a nemusí ísť o bežnú vec, Alebo je niečo na druhých ľuďoch, čo nestrpíte? Nešetrite kritikov, nie sme všetci dokonalí.
Na mojom mužíkovi mi nevadí totálne nič, je to zaujímavé ale nech hľadám ako hľadám, asi fakt nič. Vie ma nasrať tým, že papká pri telke, tým, že nechá na rôznych miestach použité spodné prádlo alebo jeho vypínanie radiatora v noci
Ale, že by ma to vytáčalo, bola preto zvada alebo by som to nemohla vystáť tak to určite nie. Len sú to také veci, že občas nad tým pokrútim hlavou
nestrpím fajčenie ale na partnerovi by som aj to zvládla (ak bude fajčiť odo mna v dostatočnej vzdialenosti)
a ešte neznášam nadávanie a vykrikovanie na verejnosti (ale zas ak by sa to stalo pri dákom nervovom zrútení tak by som to odpustila)
och a alkohol...........pohárik alebo flaška piva denne je ok
čiže o hocičo ide , všetko ak je to robené s mierou sa dá odpustiť
a úplne ma odpudzuje nedodržiavanie hygieny a nechutné správanie (napr pri jedle) proste nesprávať sa ako zvieratko (správať sa ako inteligentné zvieratko)
ale ked je človek zalúbený tak je ajtak hluchý a slepý (aspon určitú dobu) tak čo riešime
Mľaskanie, hlasné prežúvanie, lúpanie si záderov na prstoch, smrkanie, kašľanie (také odkašľávanie).... A hento ako cigarety a podobne, to ani nepíšem. To proste idem preč.
mne na ludoch vadi neustale stazovanie sa ako je nieco zle a co sa im nepaci, neustale nadavanie a nesnazenie sa o nejaku zmenu, ohovaranie, a rozsirovanie informacii ci uz pravdivých alebo nie, ktore sa clovek dozvedel priamo od osoby, alebo cez nejaku tretiu stranu
No vadí mi, že keď sa dostanem do konfliktnej situácie nech mám akokoľvek pravdu tak ma môj frajer z toho ťahá a ospravedľňuje sa za mňa a hovorí mi pred tým druhým človekom nech to nechám tak a podobne. Proste ... je až príliš veľký pacifista. (O to viac ma prekvapilo keď sa v decembri pobil kvôli mne Ale proste neni taký priebojný a ja som zase moc.
A potom, že je pri našich hádkach strašne nelogický. Nekričí, ale hovorí somariny, nepočúva ma a proste stále trepe len slová: "nekrič, nehulákaj" a podobne ale nerieši problém
Ale tak myslím, že v každom vzťahu sa nájde niečo zlé, nikdy to neni 100% dokonalé.
negatívny prístup, pesimizmus. to sa dvíham a odchádzam. a to nemám rada na nikom, aj kamarátov od ktorých som nepočula nič iné ako frflanie a nadávanie som zo svojho života vylúčila
Ze ma vola Janica a strasne si zo mna stale robi srandu
A je nekompromisny,ked povie nie,tak je to nie a ja mozem aj psie oci skusat.
A ze ked on si kupi m16 za xxx€ ,to je ok a ak ja si kupim rifle za xx€ tak mi povie,ze som marniva baba.
Ale tak to su take malickosti,,ktore nie su pre mna a nasu lasku prekazkoiu.inak ma vsetko,po com tuzim.
Na mojej partnerkr mi vadí to že ju musím vlastnoručne umývať a občas ju prichytím ako objíma myš, pobehlica jedna. A furt do mňa leje kadejaký chlast.
Ale spomenula som si na niečo čo ma vie nasrať
Môj ocko : ,, Chceš rezeň? "
NIE!
,, Chceš cuketu?"
NIE!
,,Chceš cukrík?"
NIE
Chceš hento? Chceš tamto? chceš tamto s hentým? Tisíc krát za sebou sa ma opýta, či niečo chcem a ja to proste nechcem. Grr!
hm nič také svetoborné, ale niekedy mi vadí keď v obchode nehovorí predavačke prosím a ďakujem ja viem, že je to blbosť ale tak to je jediná vec čo mi napadla no
Vadí mi keď sa ospravedlňuje za niečo, za čo nemôže... Keď sa nechá príliš využívať alebo si nechá od iných skákať po hlave. Keď skoro nikdy nechce robiť veci ktoré chcem ja, hoci ja takmer vždy robím čo chce on.
Neznášam, keď mi niekto niečo naznačí a keď sa o to následne zaujímam, nechce povedať o čo vlastne ide a čo tým myslí.
Neznášam, keď za mnou niekto príde s tým, že vlastne nič nechce (úplne najviac typickú otázku "No čo?").
Keď niekto nedodrží sľub alebo spoločný plán, navyše ak ho tá osoba sama vymyslela.
ked sebou necha zametat . nemozem byt stale pri nej a clovek sa musi vediet za seba postavit. vtedy namiesto toho aby som ju utesil, zurim je to strasne no neviem si pomoct, neznesiem pocit ze jej nieco/niekto ublizuje a ja s tym nemozem nic spravit
neznášam to jeho plutie hlienov ktoré vyťahuje 3minuty z päty. Alebo keď si chytí jednu nosnu dierku a....fúkne ale keďže to robí polovica chlapov z mojej rodiny tak som viacmenej zvyknutá
ništ .) a kadejake tote drobnôstky ma dosť bavia práveže .)
a všeobecne nemám moc rada keď cuzdí udia vkračujú do mojej intímnej zóny alebo je z nich cítiť silný zámer.... to sa dostávam dosť mimo komfortnej zóny a prichádza úzkosť a adrenalín .)
@vance jednu nosnú dierku? Tak toto nás naučili v rodine, ako sa poriadne vysmokliť, Hoci popravde, ja keď mám nádchu, tak proste fúkam z plných pľúc a nezakrývam, a mám pocit, akoby mi hlieny vyšli až voľade z hrtana.
No my chlapi sme nechuťáci.
Mne vadí, keď sú ľudia strašne ukričaní. Nasilu presadzujú svoj názor, a myslia si, že iba oni majú pravdu. Tiež mi vadí, keď má niekto potrebu strašne všetko komentovať.
@turbolienka123 ako ja ale je to moja téma
Tiež nemám rád, keď na ulici stretám ľudí, čo hovoria o bohu, kričia, nie hovoria, a majú pri ústach mikrofón. Proste nasilu vnucovať názor.
nemám rada, keď sa hádame na nete a je drzí, dovoľuje si, provokuje a snaží sa ma ešte viac rozčúliť. to nie je správne.
a nemám rada, keď je voči mne necitlivý.
(inak je doko..len má malú chybičku - neľúbi ma.)
@mayben na internete sa otvárajú imaginárne dvere novým možnostiam, kiberšikana? toto je bežné na nete, každému sa rozviaže jazyk a prejaví sa. Takisto neznášam, keď sa ľudia na nete, dvaja neznámi dokážu pohádať kvôli blbostiam, napríklad že tvoja kapela znie hrozne, a aj ty si hrozný, prečo nepočúvaš moju, moja je najlepšia
@32 ..keď sme spolu naživo, tak si ku mne nedovolí to, čo cez net....proste internet hero...fakt sa mi to nepáči.
a pritom je to väčšinou celé len o nepochopení sa..keďže písanie je nebezpečné...
Nič. .) A tie drobné akože nedostatky/vadiace veci sa učím prijímať.
A ani neviem, čo je to zlozvyk, asi, už.
Alebo polovička. No.
Niekto mi povedal, že som príliš tolerantný.
Takže nestrpím, keď mi niekto hovorí, že som "až príliš tolerantný".
Lebo si myslím, že vzájomná tolerancia je super dôležitá vec.
Alebo keď niekto zasahuje do mojej osobnej sféry a kontroluje ma bez vy/pozvania.
Ale to sa netýka zďaleka len ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
...aj keď to isté robím aj ja...
Ale, že by ma to vytáčalo, bola preto zvada alebo by som to nemohla vystáť tak to určite nie. Len sú to také veci, že občas nad tým pokrútim hlavou
a ešte neznášam nadávanie a vykrikovanie na verejnosti (ale zas ak by sa to stalo pri dákom nervovom zrútení tak by som to odpustila)
och a alkohol...........pohárik alebo flaška piva denne je ok
čiže o hocičo ide , všetko ak je to robené s mierou sa dá odpustiť
a úplne ma odpudzuje nedodržiavanie hygieny a nechutné správanie (napr pri jedle) proste nesprávať sa ako zvieratko (správať sa ako inteligentné zvieratko)
ale ked je človek zalúbený tak je ajtak hluchý a slepý (aspon určitú dobu) tak čo riešime
Keď hovorí,čo jedol,že ide jesť,posiela mi fotky jedla a ja ako večne hladný človek,zomieram závisťou.
Plus alko,ak nepijeme spolu.
A potom, že je pri našich hádkach strašne nelogický. Nekričí, ale hovorí somariny, nepočúva ma a proste stále trepe len slová: "nekrič, nehulákaj" a podobne ale nerieši problém
Ale tak myslím, že v každom vzťahu sa nájde niečo zlé, nikdy to neni 100% dokonalé.
A je nekompromisny,ked povie nie,tak je to nie a ja mozem aj psie oci skusat.
A ze ked on si kupi m16 za xxx€ ,to je ok a ak ja si kupim rifle za xx€ tak mi povie,ze som marniva baba.
Ale tak to su take malickosti,,ktore nie su pre mna a nasu lasku prekazkoiu.inak ma vsetko,po com tuzim.
Môj ocko : ,, Chceš rezeň? "
NIE!
,, Chceš cuketu?"
NIE!
,,Chceš cukrík?"
NIE
Chceš hento? Chceš tamto? chceš tamto s hentým? Tisíc krát za sebou sa ma opýta, či niečo chcem a ja to proste nechcem. Grr!
Blabla
Neznášam, keď za mnou niekto príde s tým, že vlastne nič nechce (úplne najviac typickú otázku "No čo?").
Keď niekto nedodrží sľub alebo spoločný plán, navyše ak ho tá osoba sama vymyslela.
Inak, nemám rád na tej mojej fajčenie cigariet (pohl. oný môže, to mi nevadí) a nemám rád, keď sa mi starie do šoférovania a keď mi gibicuje do toho.
a všeobecne nemám moc rada keď cuzdí udia vkračujú do mojej intímnej zóny alebo je z nich cítiť silný zámer.... to sa dostávam dosť mimo komfortnej zóny a prichádza úzkosť a adrenalín .)
No my chlapi sme nechuťáci.
Tiež nemám rád, keď na ulici stretám ľudí, čo hovoria o bohu, kričia, nie hovoria, a majú pri ústach mikrofón. Proste nasilu vnucovať názor.
a nemám rada, keď je voči mne necitlivý.
(inak je doko..len má malú chybičku - neľúbi ma.)
a pritom je to väčšinou celé len o nepochopení sa..keďže písanie je nebezpečné...
A ani neviem, čo je to zlozvyk, asi, už.
Alebo polovička. No.
Niekto mi povedal, že som príliš tolerantný.
Takže nestrpím, keď mi niekto hovorí, že som "až príliš tolerantný".
Lebo si myslím, že vzájomná tolerancia je super dôležitá vec.
Alebo keď niekto zasahuje do mojej osobnej sféry a kontroluje ma bez vy/pozvania.
Ale to sa netýka zďaleka len ľudí.