Mama celkom fajn, dakedy sa so mnou nerozprava aj ked som jej nič nespravila a pičuje ale už som si zvykla a oca keby sa dalo by som vyhodila z domu a nikdy v živote ho nechcela vidieť.. !!!
Tolerantní sú, uznávam. Obaja sú veľmi vzdelaní a vedia si úplne samostatne zariadiť život, čo sa mi na nich páči, ale nemáme sa v láske, ani oni mňa, ani ja ich, ani seba navzájom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
S ockom je to trošku debilné. Raz je totálne perfektný,zaujíma sa o moju osobu ... Niekedy má totálne piči,neozve sa aj mesiac...
Ale,mám ich rada,hlavne maminku
S otcom boli rozvedení od mojich siedmich rokov, ale stretávali sme sa veľmi často. Bol náročná povaha, ale mali sme dobrý vzťah...
...umrel, keď som mala 18.
Preto nehlasujem.
ked mi treba lieky, ako napr. dnes, tak su tak ignorantski ako len mozu byt a nechcu ma odviezt do lekarne
ked chcem niekde prespat, tak som zrazu ich dcera a nemozem, lebo ma udaju na policiu
A som rada, ze mam taku vychovu aku mam ... nie je dobre, ked su rodicia moc prisni ale ani ked su moc tolerantni.
Otec-netrávi so mnou čas tak to nezistím.