Akým spôsobom sa rozchádzate s vašimi partnermi/kami (alebo oni s vami)?
Akým spôsobom? Osobne, alebo radšej zbabelo cez net? V kľude, alebo s krikom? Používate nejaké otrepané frázy, alebo? Ostávate s vašimi ex v kontakte, alebo ostanete kamaráti ...?
keby len to. chcel yb sem zostaz s nu v kontakte ale teraz ma z duse nenavidi a jebe na mna ako ja na nu. si mysli ze je to moja chyba a ste jednej osoby. ale aj ona ma na tem neco, to neve..
"Zlatko, poviem ti tri slová. A asi aj vieš aké. (Mne napadlo všetko od " o mesiac zomriem" až po "budeme sa sťahovať") Podjebal som ťa. A nie raz. Päťkrát."
možno som tomu predtým neverila, ale kamarátmi sme s mojimi ex zostali v pohode... ale ja som sa rozchádzala len jediný raz... takže odpoveď: drsne povedať do očí "už ťa neľúbim" a proste odísť =/
Už som sa rozišla rôznymi spôsobmi. S väčšinou v kontakte nie som, lebo si nemáme čo povedať, veď preto sme sa rozišli.
Mám ale jednu otázku: Čo je lepšie na osobnom rozchode oproti internetovému? Ja osobne by som asi bola radšej, keby sa so mnou niekto rozišiel cez internet, aspoň by som sa mu tam nerozplakala pred očami a vyhla sa (teda aspoň viac ako pri osobnom) reakciám, ktoré by som mohla neskôr ľutovať. Nesúhlasím s tým, že je to zbabelé, je to dnes bežná forma komunikácie.
smskou z cudzieho cisla alebo odkazem po niekom, koho velmi dobre nepoznam ani ja, ani ona. som predsa ohladuplny a nechcem tomu cloveku sposobovat neprijemnosti.
A s kľudom, flegmaticky proste. To bolo asi tým že som sa rozchádzal vždy ja s ňou, na druhej strane vlastne raz bolo kriku, ale tak mne to bolo dosť jedno asi
Zbabelo cez net, s krikom vnútri, ktorý ma sprevádzal ešte pár dní, potom sme sa ignorovali, vymazali zo všetkých sociálnych sietí, ja som si vymazala jeho číslo a asi po mesiaci, keď som po vyučovaní vyšla zo školy, som sa prekvapene pozerala ako z ničoho nič stál pred školou vedľa auta, pozeral do zeme, potom nahodil psie oči z ktorých som nemohla ostať chladná a odvtedy sme spolu Toto bol môj jediný rozchod. A aj jediný vzťah.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Myslím, že bolo jasno
Mám ale jednu otázku: Čo je lepšie na osobnom rozchode oproti internetovému? Ja osobne by som asi bola radšej, keby sa so mnou niekto rozišiel cez internet, aspoň by som sa mu tam nerozplakala pred očami a vyhla sa (teda aspoň viac ako pri osobnom) reakciám, ktoré by som mohla neskôr ľutovať. Nesúhlasím s tým, že je to zbabelé, je to dnes bežná forma komunikácie.
A s kľudom, flegmaticky proste. To bolo asi tým že som sa rozchádzal vždy ja s ňou, na druhej strane vlastne raz bolo kriku, ale tak mne to bolo dosť jedno asi
alebo niekedy stačí...musíme sa porozprávať...