ak skladám 1000+ vtedy si ich vytriedim aj spolu s okrajmi, poskladám okraje a potom skladám ostatné časti keď skladám menšie puzzle (500, 200..) vtedy spravím okraj a ostatné netriedim, ale rovno skladám
táto anketa mi pripomenula, že mám už rok vyložené na skrini 2000+, z ktorých mám poskladanú asi polku... ostatné mi nejde dokončiť, ale mala by som to nejak doskladať a zložiť to
a inak, vždy som si to rozdelila viac-menej podľa farby a čo sa mi zdalo najjednoduchšie, tým som začala
naposledy ale keď som skladala spolu s mojou najsuper svokrou, sme to triedili na okraje, potom na dieliky zo všetkými štyrmi tými výbežkami alebo ako to mám nazvať, potom naopak, na také čo nemali ani jeden a až potom podľa farby
puzzle si poprosím radšej ani nespomínať pred vianocami sa nám do rúk v robote dostal katalóg s cenozvýhodnými puzzle...no nekúp to s kolegyňou sme sa najprv nevedeli navyberať, čo sa nám ich toľko páčilo nakoniec som si niesla domov zo desať škatúľ zvyšní kolegovia len pozerali, čo s tým budem robiť no čo by som robila? boli vianoce, tak som niečo rozdala a zo tri som si nechala... jedna 1500 mi už visí dávnejšie na stene, tieto tri boli len 500ky ( síce malé ale aspoň mám viac obrázkov 8) ) no a tým som s puzzle skončila lebo to nie je kam dávať skrz kapacitných možností je to proste "hračka" na dve veci :ehm:
a ako skladám? začínam hľadaním okrajov..., potom náhodným výberom, čo by asi tak mohlo spolu pasovať... keď sa dlho nedarí, snažím sa orientovať podľa farieb...a keď ani to veľmi nepomáha a už mi to ide príliš na nervy, všímam si kombináciu farba + rozloženie "zúbkov"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
táto anketa mi pripomenula, že mám už rok vyložené na skrini 2000+, z ktorých mám poskladanú asi polku... ostatné mi nejde dokončiť, ale mala by som to nejak doskladať a zložiť to
a inak, vždy som si to rozdelila viac-menej podľa farby a čo sa mi zdalo najjednoduchšie, tým som začala
naposledy ale keď som skladala spolu s mojou najsuper svokrou, sme to triedili na okraje, potom na dieliky zo všetkými štyrmi tými výbežkami alebo ako to mám nazvať, potom naopak, na také čo nemali ani jeden a až potom podľa farby
a ako skladám? začínam hľadaním okrajov..., potom náhodným výberom, čo by asi tak mohlo spolu pasovať... keď sa dlho nedarí, snažím sa orientovať podľa farieb...a keď ani to veľmi nepomáha a už mi to ide príliš na nervy, všímam si kombináciu farba + rozloženie "zúbkov"