Noo.... Tieto prázdniny u babky v Čechách som sa zaľúbila do chlapca... A aj on do mňa. Len tento vzťah v podstate nemá cenu. On by musel ešte rok čakať, kým by som sa tam dostala na školu, ale pochybujem že by niečo takéto vydržalo. Mám to ukončiť? Alebo
Podľa mňa to teraz nemá cenu..máš len 14 a pochybujem že by si za ním chodila až tam alebo on za tebou..ale ak ťa miluje naozaj tak vyčká rok a bude..len je tu možnosť že za ten rok zabudne,alebo sa zamiluje do niekoho ineho :/
@mikki3012 Netreba ti pomoct , staci len cas prejde to , lebo nezamyslaj sa nad tym vztahom , ako bolo uz spomenute vo vasom veku nema vztah na dialku ziadnu sancu
Láska na diaľku je komplikovaná... Viem z vlastnej skúsenosti.
Je až z Česka, to by bol zrejme problém dochádzať. Predpokladám, že ani jeden z vás nezarába, a už len si predstav tie sumy čo by ste precestovali. Tiež, keby si prišla ty za ním, asi by si mohla spať u starkej. Ale ak by prišiel on za tebou, nemali by vaši problém, keby prespal u vás ? To už ty musíš vedieť ako to máš doma.
Ďalej založiť a rozbehnúť nejaký fungujúci vzťah tak, že sa budete vídať iba cez víkendy a prázniny, nie je ľahké. Áno, síce žijeme v modernej dobe a môžte spolu denodenne komunikovať, ale aj tak... Záleží to aj od povahy.
Ďalej sa nespoliehaj na to, že ťa rok počká. Iba nedávno ste sa zoznámili, a rok nie je až tak krátka doba. Možno keď ho ty uvidíš za rok, tiež už pre teba nebude tým čím je dnes. Ste čerstvo zamilovaný a ročné odlúčenie by bola silná skúška...
Ale podľa mňa by ste si to mali všetko vyrozprávať, a spoločne to zvážiť.
Nechcem ťa v ničom odrádzať, chápem, že si zamilovaná, len zváž, či by to nebolo zbytočné trápenie. Pre oboch. Ak sa rozhodnete pokračovať, tak pevne držím palce
vzťahy na diaľku jednoducho nefungujú, ale keď to vyskúšate, nič za to nedáte... a v podstate je to pekná, romantická skúsenosť, lebo keď sa dvaja stretnú tak raz za mesiac(božechráň za dva), tak sa nejdú od seba odlepiť... neviem, koľko rokov má ten chlapec, ale predpokladám, že zhruba tak ako ty. keď trochu dospejete, zistíte, že vo vašom okolí je niekto, o koho máte záujem a je to vzájomné.. tým pádom by ste všetky tie pekné veci mohli zažívať oveľa častejšie ako raz za mesiac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Je pravdepodobne, ze ked ti zide z oci, tak tvoje city behom toho roka vychladnu. Predsalen.... mas 14 a to nie je ziadna urazka.
Proste cakaj, raz to prejde....
Je až z Česka, to by bol zrejme problém dochádzať. Predpokladám, že ani jeden z vás nezarába, a už len si predstav tie sumy čo by ste precestovali. Tiež, keby si prišla ty za ním, asi by si mohla spať u starkej. Ale ak by prišiel on za tebou, nemali by vaši problém, keby prespal u vás ? To už ty musíš vedieť ako to máš doma.
Ďalej založiť a rozbehnúť nejaký fungujúci vzťah tak, že sa budete vídať iba cez víkendy a prázniny, nie je ľahké. Áno, síce žijeme v modernej dobe a môžte spolu denodenne komunikovať, ale aj tak... Záleží to aj od povahy.
Ďalej sa nespoliehaj na to, že ťa rok počká. Iba nedávno ste sa zoznámili, a rok nie je až tak krátka doba. Možno keď ho ty uvidíš za rok, tiež už pre teba nebude tým čím je dnes. Ste čerstvo zamilovaný a ročné odlúčenie by bola silná skúška...
Ale podľa mňa by ste si to mali všetko vyrozprávať, a spoločne to zvážiť.
Nechcem ťa v ničom odrádzať, chápem, že si zamilovaná, len zváž, či by to nebolo zbytočné trápenie. Pre oboch. Ak sa rozhodnete pokračovať, tak pevne držím palce
ale! prázdninové lásky sú krásne, držím ti palce