Vstanem si ráno...vonku praží slnko ako divé, tak som si vytiahla minisukničku, aby som sa náhodou neroztopila. Vyfinktila som sa, narcisticky si obzriem svoje pozadie v zrkadle a čo tam tak krásne uvidím? Opuchnuté červené stehná...do kelu aj s alergiami
(2)To sa mi robí asi z nejakých chemikálii, ktorými sa opracovávajú látku...napr. aj topánky nemôžem nosiť z nejakých pochybných materiálov, lebo mám potom na nohách niečo, čo vyzerá ako popálenina...a vyzerá dosť srandovne, keď mám v polke lýtok bordový pás od čižiem
No kym vies na co si alergicka tak to mas dobre....ja som alergicka uz 5 rokov,boh vie na co...a potom sa ludia pytaju, ze "omg,to mas na krku cucfleky alebo modriny?" a keby len na krku :´(
Ja mam tiez alergiu... A odvcera mam na ksichte reakciu zo slnka... Mam cerveny ksicht uplne a poriadne pecie... ale to neni spalene... ale reakcia proste... :'
Juuj to poznam aj ja to mam sem tam ale aj na chrbte niesi na tom tak zle ale uz dlho som to nemal nic si stopho nerob ved ono to zmyzne a potom mozes vitiahnut suknicku aj plavocky
pri zmene počasia (alebo pri moc parfúmovaných mydlách) sa moja pokožka tiež z krásnej bledohnedej zmení na červenú s veľkými svrbiacimi pupákmi...
...ale pamätám si, že raz som sa vyhádzala z ryflí. Kúpila som si od činčanka a keďže som bola z nich totálne naradostnená, tak som si ich hneď aj obliekla a vyhádzala ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a naozaj ti nezavidim..kokos rifle moc nemusim..a to sa ti robi vzdy ked je teplo ci len teraz?
(10) Ja vlastne viem, na čo som alergická, až keď sa to prejaví
To bude dobre...nie si v tom sama
...ale pamätám si, že raz som sa vyhádzala z ryflí. Kúpila som si od činčanka a keďže som bola z nich totálne naradostnená, tak som si ich hneď aj obliekla a vyhádzala ...
Prave sa nou trapim, casnik sa ma prave spytal ze ci som prave vstal a to som hore uz 3 hodiny .
DPC.
Ale inak, sucitim s tebou,nechcel by som mat stehna cervene ,juuj.