Prednedávnom som si kúpila strieborné náušnice (som si istá, že sú z pravého striebra, lebo som ich kupovala v zlatníctve), lebo často náušnice nenosím a nechcela som, aby mi zarástli dierky v ušiach. Kúpila som si také obyčajné, malé, aby netlačili. Ale
môžeš, tiež mám alergiu a nemôžem nosiť na ušiach nič zlaté, strieborné..., iba bižutériu, ale na krku nosím striebornú retiazku a nič sa mi s krkom nedeje...,
podľa mňa to je len nezvyk, keď náušnice moc nenosíš. ak sa ti zapálili, skús počkať, kým sa ti to zahojí, a daj si ich znovu. ak sa ti to zapáli zas, potom by som asi začala zvažovať tú alergiu...
Ahojte. mám alergiu na mlieko neviem na ako dlho. moja mama má zase celiakiu. neviete prosim vás nejake recepty ktore by ste mi mohli poslat na tieto alergie? bola by som vám moc vdačna. píšte do spravy alebo na mail. matasiskova@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
keď som dlhšie nenosila náušnice a potom som si ich dala, tak tiež sa mi zapálili a boleli ma, no potom sa to upravilo
a retiazky strieborné tiež nerobia problém, len uši...
teraz mám strieborné visiace a nič.....