mozno ze tu uz takato tema bola...ale nevadiii :.....kto je podla vas lepsi v Mafstory....Alinko alebo Rudinko???.....podla mna Ali je aj vtipnejsi a aj lepsie hra...u Rudinka som trocha pocitoval ze to nabiflene a tam stoji pred kamerou aby to
@5 tomu ver...aj u nas boli....Mafianske Historky 3 .....nemalo to chybu....silno odpurucam......sice tam hrali len Krtek, Banan(Margit) a Bela(Pipina)...ale co tam ti robili....LUDIA silno si kupit listky
najlepsie je english is easy csaba is dead,pretoze tam hra sklar a pamatam si ako ked prvy krat vysiel na javisko a len svojimi ksychtami a chodzov rozosmial seckych na okolo
Peter Sklar je herec s obrovskou charizmou a dnesnej dobe asi jeden z najlepsich
heh, nečakal so že tolko ludí tu bude vyzdvihovať divadlo, čakal so že rad radom budete len seriál poznať. Ale fanúšikom by som odporúčal prečítať knižku ! Bola to úplne geniálna knižka, a zhltol som ju asi za den proste totálna pecka
Samozrejme ali mozek utočních rpesahujúci 3 dimenziu
Banán ej skill moc sa mi nehodi v profesionáloch XD oneje skor zatakeho vymastenca zo zbranou ale andruhej strane ako zákon ale keby som nevidem Mf pači sam mi aj v Prof.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
je proste najlepsi
Peter Sklar je herec s obrovskou charizmou a dnesnej dobe asi jeden z najlepsich
Banán ej skill moc sa mi nehodi v profesionáloch XD oneje skor zatakeho vymastenca zo zbranou ale andruhej strane ako zákon ale keby som nevidem Mf pači sam mi aj v Prof.
Sklár je úžasný herec, úplne mi k postave mafiána sedí + jeho chôdza, gestá a reč = jednoznačne najlepšia postava Mafstory!
A inak ani ja som to zo začiatku nemusela, nedopozerala som ani 1 diel, ale zdá sa mi, že teraz je to už oveľa lepšie, zaujímavejšie
- inak vcera haluz...."VHODTE MINCE A BUDTE SEGED-IN"