podľa toho ako to myslíš.. ak také pripitie si napr. šampanské tak to veľmi skoro + aj pivo, ale ako pitie že som si kúpila s kamošmi alkohol možno v 13
Začiatkom štrnástich. Najskôr som iba s kamarátmi pila, ani neviem prečo. Potom som pila, pretože som zistila, že tak sa mi lepšie "nemyslí" na bratovu smrť. Potom som pochopila, že je to blbosť a tak zase iba s kamarátmi.
1.ak je to myslené, kedy som prvý krát pila alkohol, tak v detstve, a to pivo u tety a prípitky na Vianoce, vek neviem špecifikovať
2.ak je to myslené piť cielene, pravidelne a za účelom ožrať sa, tak som nezačala a snažím sa vyhýbať udalostiam ako chaty (tie, na ktorých sa pije) alebo izbovice/krúžkovice hoci sa to = vyčleneniu sa zo spoločnosti
3.a ak je to myslené ako začať piť mimo intervalov ako sú sviatky a bez nejakého účelu; resp nútené pitie (preto som sa začal vyhýbať veciam spomenutým v bode 2) tak v 17
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
či akože úplne? tak 14, ďaleko od 15, boli sme proste so spolužiakmi v bare.
príležitosť si nepamätám - začalo to tak jemne postupne; najprv nejaké to pivečko, dve...
pivo som zacal pravidelne pit od 16
hrozne, ked vidim inych, ako zacali pit v 14-15tich
len pivo budeme popijat s kuklou vecer pri telke
potom som začala piť až v 18, ale pri vôni červeného vína sa mi robí nevoľno ešte teraz
a na oslavách prípitok
aj to..piť ako piť...len tak občas a s mierou by som povedala..
len tak.
Nie som zločinec a dodržujem zákony. (V Taliansku sa môže piť od 16 rokov)
pri prvej príležitosti
1.ak je to myslené, kedy som prvý krát pila alkohol, tak v detstve, a to pivo u tety a prípitky na Vianoce, vek neviem špecifikovať
2.ak je to myslené piť cielene, pravidelne a za účelom ožrať sa, tak som nezačala a snažím sa vyhýbať udalostiam ako chaty (tie, na ktorých sa pije) alebo izbovice/krúžkovice hoci sa to = vyčleneniu sa zo spoločnosti
3.a ak je to myslené ako začať piť mimo intervalov ako sú sviatky a bez nejakého účelu; resp nútené pitie (preto som sa začal vyhýbať veciam spomenutým v bode 2) tak v 17
Ale uz prestavam, naozaj!