a teraz ked ti niekto napise ze je to divne zacnes sa ozierat pravidelne aj ked ti to nechuti? ... Nam biologikarka na strednej hovorila, ze pre spravnu funkciu obliciek a na ich precistenie by mali chlapi vypit kazdy den jedno pivo, zeny jedno male.... takze z tohto pohladu by to nebolo len "divne" ako si povedal, ale aj chore
... ja neviem, ale preco robit nieco co nechces len koli tomu ze sa niekto na teba krivo pozrie ???
Tak,asi ti to nepridá na popularite ale nič si z toho nerob, proste niektorí ľudia majú čudné priority...mimochodom aj ja som bola na strednej kvôli tomu "čudná"...nepije a nefajčí, tá nemôže byť v poriadku. Teraz sa už s ľuďmi ktorí holdujú tejto omamnej látke nemusím stýkať takže to už nevnímam.
nie je to divné, je to proste fajn, že nepotrebuješ budovať alternatívne reality a úniky zo sveta, prípadne naopak - snahu o zapadnutie, pomocou spoločensky akceptovateľných drog.
chlapeeee... je to divne, daj sa liecit!!!!!!!! ja mam tweraz vipiteeeee a je mi supeeeeeer vonku leje a chce sa mi tancovat polku uprostred pola........
suhlasim s @torpedo08 a @phantasia ... ja pijem, ale dokazem sa skoro adekvatne zabavit aj bez alkoholu, rspkt s kuskom ... niekedy si o nas s @blackrisq -om myslia, ze sme opiti a to sme mali tri piva a bavime sa divoko,
nepijem, nedrogujem, nefajčím, nenadávam a nemám potrebu striedať chlapcov ako ponožky...zväčša sa na tejto zemi cítim ako na návšteve inej planéty, no som tu a hodlám i naďalej pokračovať v tom čo som začala....mám totiž iné neduhy
@thevanderdark hej si divný....ty pre nich v tom, že nepiješ a oni pre teba v tom, že bez alkoholu nedokážu žiť
vies ale je to take divne ked idete spolu vonku a ty zahlasis ze nepijes a to je take.... ze 7 opitych ludi a jeden co po nich divne pozera/zazera/vzda to a ide domov....to neni moc prijemne
ja slopem ako duha ale mne aj chuti tiez mi to pride divne ze niekto nemava chut na pivo a tak
Tiež nepijem, na strednej to spolužiaci moc neriešili - aj tak sme spolu boli vonku málokedy... a teraz kamaráti si zo mňa občas robia srandu, občas sa ma ešte snažia presvedčiť, aby som si vypila s nimi, ale väčšinu času sú s tým v pohode a dokonca na mňa myslia, aby som popri ich alkohole mala aj svoju nealkoholickú možnosť
@najivna Kamaráti pijú len do nálady, nie aby sa úplne sťali a keď to aj niektorý z nich preženie, dokážem sa na ňom/nej pobaviť
ani ja nepijem, a? sa nestretávam s ľuďmi, ktorým to vadí, ktorí sa potom na mňa divne pozerajú.....radšej idem niekam s niekým, s kým si dám jedno pivko a vieme sa zabaviť aj bez toho
asi preto ma nikto ani na strednej, ani teraz na výške nikdy nikam nevolal...
ja nepijem tvrde, cize sa zaoberam alkoholmi do sily 18 percent (plus minus), co zahrna pivo, vino, vermut, mozno nejaky ten liker a obcas miesany drink...
akonahle citim, ze som podnapity, prestavam pit, lebo sak nechcem, aby mi bolo zle a nic ine z toho mat nebudem, kedze @matwejo spravne poznamenal, ze my chodime zurovat aj takmertriezvi (ano, to je nove slovo, vygoogli si to)
okrem toho, naozaj vyzeram dost slahnuto aj bez alkoholu uz miestami
ja ak pijem tak len prilezitostne a s mierou ... ak sa zmienim kamoskam ktore nepiju pozeraju sa na mna divne ... ale ak by som s z nich nieco mala robit asi by som stratila mnoho dalsich priatelov ktorym to nevadi
ja pijem len sem tam-aj to len pivko a babské likéry.. ale nikdy som nebola opitá.. -kludniť sa viem.. a toto že vôbec nepije je úplne v pohode.. ..poznám veľa ľudí čo ani kvapku..napr. môj stužkár na stužkovej ani prípitok Cinzano
aj na mna tak pozerali ked som nepisala az do 18ky ze ako je to mozne ze nepijem D potom som si vypila a zistila som ze to nieje az take zle...aj tak sa opijem max raz za pol roka
mal som podobný problém, trvalo roky kým si zvykli a prestali otravovať. Ak to chceš urýchliť, vždy vytiahni striekačku, lyžičku, zapaľovač, biely prášok... a začni ich nahovárať, aby ste si spolu šľahli.. a tvár sa tiež divne, keď nebudú chcieť. u nás si šlehajú všetci, vy ste nejakí divní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
... ja neviem, ale preco robit nieco co nechces len koli tomu ze sa niekto na teba krivo pozrie ???
ale buď rád
Niesme na odjeb !
Sestra napr. nepije vôbec nič už vyše štyroch rokov...
@mm47 ešteže tak
@thevanderdark hej si divný....ty pre nich v tom, že nepiješ a oni pre teba v tom, že bez alkoholu nedokážu žiť
ja slopem ako duha ale mne aj chuti tiez mi to pride divne ze niekto nemava chut na pivo a tak
teraz, co do mna das to prijmem, len nech to jaksavravi "IDE"
poznám
@najivna Kamaráti pijú len do nálady, nie aby sa úplne sťali a keď to aj niektorý z nich preženie, dokážem sa na ňom/nej pobaviť
a už len tie výčitky... a ty si nepripiješ ani na moje zdravie...? Och... pripijem ale nie alkoholom...!
asi preto ma nikto ani na strednej, ani teraz na výške nikdy nikam nevolal...
akonahle citim, ze som podnapity, prestavam pit, lebo sak nechcem, aby mi bolo zle a nic ine z toho mat nebudem, kedze @matwejo spravne poznamenal, ze my chodime zurovat aj takmertriezvi (ano, to je nove slovo, vygoogli si to)
okrem toho, naozaj vyzeram dost slahnuto aj bez alkoholu uz miestami
práve naopak je to tvoje plus...
Alebo si vypočujem, aké je to strašne obdivuhodné, že dokážem nepiť ...
Naozaj všelijako sa dá reagovať na takúto informáciu
Ale ak na teba kvôli tomu niekto len vyslovene kyslo pozrie ... Tak asi vieš, čo si o ňom máš pomyslieť. Čo už, ale sú aj iní ľudia ...
Ale ono to tak nie vždy funguje s tým človekom, ktorý nepije.
ono je to aj pre alkoholicky zvysok take blbe ze vsetci piju a on nie
@flussica tiež pravda 8) ale odstrelenie zo zálohy by nebol duel
ale vadi mi, ked sa abstinenti hraju na nieco viac, ze proste oni nepiju a kazdy, kto sa v piatky zvykne ozierat, je nieco menej