jednoducho povedané, už dlho som z tejto oblasti nenarazil na nič nové a nejaký svieži vietor do hudobnej zbierky by sa rozhodne hodil... budem rád za každý dobrý tip
Tak napríklad The Cranberries, Faith no more, Placebo, Foo fighters, Smashing pumpkins. Všetkých 5 je úplne iných, no aj napriek tomu sú to skupiny hrajúce (aj) alternative rock. Práve taký rozmanitý je tento štýl
ja osobne mám rada post punk a všetko ním inšpirované, zablúď do tých vĺn
také veci ako the cure, joy division či the smiths ti radiť nebudem, ale vyskúšaj napríklad the exploding boy, bastion in-d stress, lesbians on extasy, trash fashion (to je srdcovka, TIE FARBY! it´s a rave, dave! ) či W.M.T.I.D.
a najmä brúzdaj po blogspotoch, tam sa dá toho nájsť do aleluja
(dajv? dajv? )
(ujo, základ. keď chceš objavovať hudbu, tak používaj last.fm, internetové rádiá, blogspoty, google, youtube, ale preboha, na birdzi sa dozvieš jedno veľké hovno väčšinou )
@nicmanenapada radiť človeku, ktorý vraví, že dlho na nič nové v tejto oblasti nenarazil, Placebo či Smashing Pumpkins (mimo iné grunge ) je ako povedať fyzikovi o tom, že kedysi žil človek menom Newton
@grietusha díky moc za tipy. čo sa týka objavovania hudby, sem píšem skôr z pohodlnosti ako z presvedčenia, že tu nájdem tony nového materiálu (btw, last.fm používam už roky
@eraser lebo neviem, mňa by celkom vytočilo, kebyže založím takúto diskusiu a začnú mi chodiť tipy na cranberries, foo fighters (?? ), placebo a podobne.
hej, ešte radiohead, sigur rós, the ills, lavagance či čisté tvary by mohli pribudnúť, lebo to človek, čo sa aspoň mierne zaujíma o hudbu a alternatívu, naozaj nepozná a musia mu to poradiť na fóre
osobne to robievam tak, že si vždy zadám nejaký tag na lastku a blúdim a hľadám.
a googlim si všetko, na čo narazím.
a aj na blogspotoch takto hľadám.
osobne si radšej sama vyhľadávam veci, akoby mi ich mal niekto tlačiť do hlavy.
@nicmanenapada ty trt. to nie je o tom, že som super. len ma zaujíma, čo je na nich podľa teba alternatívne. že prečo si ich tak pomenoval a chceš si za tým stáť.
Podla wiki je alternative rock aj moja najoblubenejsia kapela Angels & Airwaves.. neviem ci ich poznas? dalsie tipy ti nedam, z modernej hudby pocuvam skor poppunk..
@grietusha no, beriem to celkom s rezervou (podobne ako ostatné diskusie tuto na birdzi rátam s tým, že x-vecí už budem poznať a keď niekto vybočí z požadovaného žánru, tiež fajn... išlo mi hlavne o to, aby tu niekto nestrelil AC-DC a neargumentoval štýlom "však to je tiež rock"
the fall,pascal,veil veil vanish,varsovie,botanica,vernian process,a place to bury strangers,these new puritans,liars,she wants revenge,delorentos,customs,project:komakino,the chemist,we are wolves,the cinematics,mission of burma,the idle hands....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
také veci ako the cure, joy division či the smiths ti radiť nebudem, ale vyskúšaj napríklad the exploding boy, bastion in-d stress, lesbians on extasy, trash fashion (to je srdcovka, TIE FARBY! it´s a rave, dave! ) či W.M.T.I.D.
a najmä brúzdaj po blogspotoch, tam sa dá toho nájsť do aleluja
(ujo, základ. keď chceš objavovať hudbu, tak používaj last.fm, internetové rádiá, blogspoty, google, youtube, ale preboha, na birdzi sa dozvieš jedno veľké hovno väčšinou )
Tak potom určite Genevas a Plastic swans
jo a v @5 trefa
hahaha
to je taká alternatíva, že koniec
hej, ešte radiohead, sigur rós, the ills, lavagance či čisté tvary by mohli pribudnúť, lebo to človek, čo sa aspoň mierne zaujíma o hudbu a alternatívu, naozaj nepozná a musia mu to poradiť na fóre
osobne to robievam tak, že si vždy zadám nejaký tag na lastku a blúdim a hľadám.
a googlim si všetko, na čo narazím.
a aj na blogspotoch takto hľadám.
osobne si radšej sama vyhľadávam veci, akoby mi ich mal niekto tlačiť do hlavy.
ty nedáš pokoj Ale budem si stáť za tým, že Arctic monkeys a Franz Ferdinand sú alternatívci
dobre, vzdávam sa
co je tiez dost super Autolux.
starsi znami sneaker pimps a air.
tolko super muziky je!
jo a díky za ďalšie tipy
@tommyhot @viollin @airia a vám taktiež dík
@hetfield starí známi
Alebo ešte ujetejšie - toto je vyslovene crossover v pravom slova zmysle
A trošku rap/rocku, každý poznáte