Čo ja viem keď som tvoril, tak som často písal na citanie.madness.sk a mamtalent.sk , ktoré majú nesmiernu výhodu v tom, že sa človeku dostane celkom dobrej kritiky, čo sa týka formy, rôznych stránok poézie či prózy a môže sa v mnohom zlepšiť. Nevýhodu to má zas takú, že mnoho ľudí sa tam miesto vecnej stránky diel zameriava na svoje subjektívne požiadavky a považujú ich za obecné pravdy, tým pádom tam má pár ľudí utkvelé predstavy o literárnej moderne a mnoho kritiky je len o tom, že netvoríte niekomu podľa jeho príkazov, že aké slová môžte používať, akú formu zvoliť a podobne.
Birdz ten je zas v tomto ako dáky pojebaný tralaland v ktorom neraz grciam dúhu, nájdete tu napríklad báseň tej najhoršej kvality, rýmy ako dom-strom, o rytmuse ani nechyroval autor a pod tým rozplývanie sa aké je to veľmi krásne a keď proste vyjadríte konštruktívnu kritiku, tak vás tu idú spapkať a autora utvrdzovať v tom že veď to je dobré že tvorí ako buratino, že im sa to páći viac také ako by to nemalo znieť ako výšplecht do súťaže na prvom stupni. Proste mnoho ludí tu nevie prehltnúť kritiku, ktorá im môže v konečnom dôsledku veľmi pomôcť a čo viac mnoho ľudí sa nevie vyrovnať s kritikou od konkrétneho človeka, alebo určenú konkrétnemu človeku, alebo sa nevedia povzniesť nad nejaké "akožespory". Ako podobné neduhy majú aj stránky vyššie, ale určite nie v takejto miere. Tam je skôr kritiky viac ako by malo byť, tu kritiku v blogoch hádam ani nevidím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Birdz ten je zas v tomto ako dáky pojebaný tralaland v ktorom neraz grciam dúhu, nájdete tu napríklad báseň tej najhoršej kvality, rýmy ako dom-strom, o rytmuse ani nechyroval autor a pod tým rozplývanie sa aké je to veľmi krásne a keď proste vyjadríte konštruktívnu kritiku, tak vás tu idú spapkať a autora utvrdzovať v tom že veď to je dobré že tvorí ako buratino, že im sa to páći viac také ako by to nemalo znieť ako výšplecht do súťaže na prvom stupni. Proste mnoho ludí tu nevie prehltnúť kritiku, ktorá im môže v konečnom dôsledku veľmi pomôcť a čo viac mnoho ľudí sa nevie vyrovnať s kritikou od konkrétneho človeka, alebo určenú konkrétnemu človeku, alebo sa nevedia povzniesť nad nejaké "akožespory". Ako podobné neduhy majú aj stránky vyššie, ale určite nie v takejto miere. Tam je skôr kritiky viac ako by malo byť, tu kritiku v blogoch hádam ani nevidím.
ale inak blogujem na blog.cz už nejaký ten rôčik a moc to lubim
Vyhody ma v tom, ze je na mieru a je asi tak 1236892345165x rychlejsi ako bryndz.