Mňa to mierne deprimuje občas, že nikoho nemám a ani neviem ako sa zoznámiť. Ale ja som jak 13 ročný, ja si snívam o niekom, kto sa mi páči, a nemôžem ho mať. Mňa to baví. Bez toho by som asi ani neprežil. Ale ako každý debilný pocit príde, tak aj odíde.
kazdy to berieme trochu inak, ale byt smutny z toho? Aj tak sa tie pariky an 90% rozidu a potom budu vypisovat uplakane statusy/blogy niekde na weboch...Keby to ti ludia beru iba z polovice tak vazne ako to zvycajne beru, boli by stastnejsi. Casto spolu chodia preto, aby neboli sami. Mne je to smiesne, ale zasa som cynik a to ma ospravedlnuje.
Ja som doslova forever alone ale páriky mi náladu pod psa rozhodne nespôsobujú. Skôr sa pousmejem Veď keby som chcela nejaký vzťah - nájdem. Ale ja nechcem "nejaký" vzťah, bez ceny, na mesiac...tak radšej i zhnijem čakaním (a keď ma to čakanie omrzí, no problem, vždy sa nájde niekto... )
Pamätám si na jedno leto, kedy mi tie páry liezli na nervy. Nie, že by som ich potrebovala k tomu, aby mi bolo mizerne, ale všímala som si ich. A nerobila som s tým nič, nevedela som, čo.
wtf? ako mozu ludia, co maju 14-16 rokov pisat o tom, ako su forever alone, ked v podstate len pred malou chvilou vysli matke z lona, ani sa na tom svete poriadne neohriali, ale uz su forever alone..
Priateľa (a keď už sme pri tom, tak ani priateľku ) nemám dlhodobo a páriky si všímam podľa nálady - ak ju mám dobrú, všimnem si ich a pousmejem sa, lebo pohľad na dvoch šťastných ľudí je super Ak ju mám zlú, tak som rada, ak vnímam okolie aspoň natoľko, aby ma niekde na križovatke nezrazilo auto
@tasha5 tak ale ved to je dmncia mat 15 rokov povedzme, a vsade vypisovat, aky som forever alone..ani nestihli zistit, co je to vztah ale uz su navzdy osamoteni
ja si nemyslim ze byt sam je az take zle....mozete si uzivat bez nejakych vycitiek ....ale zase dlhu dobu byt sam neni tiez az take dobre ......ale je blbost zacat chodit s niekym koho nelubite to uz radsej byt sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
keď som sama tak som sama lebo mi to vyhovuje. nepotrebujem si umelo vytvárať vzťah len preto lebo vonku sa všetci cmučiQujú.
som rada sama
forever...
23 ročná mladá žena, ktorÁ si umelo dvíha ego