janka kolesarova tusim aj hrala v nejakych americkych filmoch ale zas nic na urovni brada pitta. a nechcem byt skepticka, ale podla mna to neni mozne. ale zas ani ten trulo z korey co spieva G****** s**** si nemyslel ze bude slavny a je. takze vsetko je to o kvalitach toho cloveka, talente a odhodlani
@22 urcite obycajni ludia nikoho v juhoslavii nemasakrovali a nikto si nezasluzi aby mu niekto prial "odjebanie hurikanom" iba za to, aku politiku vedie ich stat. niekedy sa mi na tomto fore pozastavuje rozum o.o
je mnoho krajších ľudí ako Brad Pitt a nepodarí sa im to, ani neviem od čoho to závisí, určite majú talent ale jednoducho sú asi v správny čas na správnom mieste alebo čo
hej podla mna , ak si dost mlady a dost dobry a mas stastie. ale ist tam a skusit podla mna stoji aj za tu skusenost. neist je nieco co budes lutovat. to ze si siel asi tazko. ak teda na to nevezmes pozicky a neminies secky uspory.
@micenzo ano kazdy kto nevyzera jak brak a ma nazory na ktore nedokazes ani normalne odpoved je automaticky pipenka co ine cakat od cloveka s nizsim iq ako jeho vek. esteze tu je birdz a mozes si dokazovat ze si dolezity
@uspavanocka ze sa prave ty ohanas normalnou odpovedou je dost odveci..precitaj si ako si na mna zareagovala a precitaj si to tak dva tri krat aby si pochopila..lebo si na mna reagovala v zmysle ze ja som napisal daco o masakrovani nevinnych ludi a o odjebani ameriky..snad ti to docvakne..a ano prave preto lebo je to birdz tak tu nemienim s tebou viest ziadnu debatu.. neviem pre koho je tento portal dolezitejsi ekd tu ma XY fotiek (brakovych btw)
@micenzo ja som na teba reagovala uplne normalne, bez ziadnych komentarov typu zabi sa apod pricom druha cast mojho komentu bola venovana @6 a jeho prispevku takze neviem co si sa hned toho chytil na teba som v podstate ani nic nepisala, ale samozrejme, mimo internetu si ta nikto nevsima, tak si kopni tu a cit sa super
a tento portal pre mna urcite neni dolezity, skor ludia, kvoli ktorym si sem tie fotky davam (btw ked ides komentovat fotky najprv nahod nejake svoje, princ krason, a potom komentuj inak si opat raz, za trapneho)
a dakujem ze napriek tomu ze nebudes viest debatu, tu vedies debatu
@uspavanocka ja nemam potrebu hadzat svoje fotky na bezvyznamne portaly a prave preto ze si ma vonku vselikto vsima si to nemozem ani dovolit a debata by vyzerala inac ..takze cmuQ na tie tvoje krasne pery
ale mozes mi este vysvetlit preco si napisala toto "urcite obycajni ludia nikoho v juhoslavii nemasakrovali a nikto si nezasluzi aby mu niekto prial "odjebanie hurikanom" iba za to, aku politiku vedie ich stat" ked @6tka absolutne suvislosti s juhoslaviou nepisal a pritom mu to malo byt venovane..
@micenzo vidis ja zas nemam potrebu hovorit ludom aby sa zabili, aki sme rozdielni a ja ziadne Q ani ine zvratene slova nepouzivam ani osm nikdy nepouzivala tkaze sa prenes cez svoje predsudky a pis k veci, nie k tomu co si sam domyslis aby si bol zaujimavy.
a v @41 som napisala DRUHA CAST mojho komentu co znamena ze pre teba bolo len "urcite obycajni ludia nikoho v juhoslavii nemasakrovali" samozrejme uplne chapem ze tato velmi agresivna veta ta inspirovala k tejto vymene nazorov, je to fakt nieco, kvoli comu by som sa mala zabit, takze cmuQ na tvoj..krasny hrad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
lebo je to aj o stasti podla mna
ale skor by som povedala ze nie
áno - nič nie je nemožné
nie - vykašli sa na to a radšej dokonči školu
peniaze a sláva nie je všetko,. sú to pominuteľné veci a nakoniec ti zostanú aj tak iba oči pre plač
filip
a tento portal pre mna urcite neni dolezity, skor ludia, kvoli ktorym si sem tie fotky davam (btw ked ides komentovat fotky najprv nahod nejake svoje, princ krason, a potom komentuj inak si opat raz, za trapneho)
a dakujem ze napriek tomu ze nebudes viest debatu, tu vedies debatu
ale mozes mi este vysvetlit preco si napisala toto "urcite obycajni ludia nikoho v juhoslavii nemasakrovali a nikto si nezasluzi aby mu niekto prial "odjebanie hurikanom" iba za to, aku politiku vedie ich stat" ked @6tka absolutne suvislosti s juhoslaviou nepisal a pritom mu to malo byt venovane..
a v @41 som napisala DRUHA CAST mojho komentu co znamena ze pre teba bolo len "urcite obycajni ludia nikoho v juhoslavii nemasakrovali" samozrejme uplne chapem ze tato velmi agresivna veta ta inspirovala k tejto vymene nazorov, je to fakt nieco, kvoli comu by som sa mala zabit, takze cmuQ na tvoj..krasny hrad