Ahojte. Som prváčka na medicíne v Brne a chcela by som zistiť ktorý anatomický atlas je podľa vás najlepší. Rozhodujem sa medzi Čihákom, Sobottom a Nettrom. ak máte aj iné tipy tak sem s nimi. Najviac sa mi pozdáva Čihák lebo je tam všetko, úplne všetko.
Cihak nie je atlas ale kniha na ucenie. A myslim, ze po par kapitolach sa v tom clovek nauci selektovat, co je podstatne pre jeho studium a co nie. Ale na CNS su aj lepsie knihy ako Cihak. Ku atlasom, ja mam Nettera a je ok, vraj aj Sobotta je fajn a potom este Yokochi, ten je foteny z preparatov. Si pozri v nejakom knihkupectve a podla toho ci kup. Atlas treba a takisto aj knihy na ucenie.
Ja mam Cihaka 1,2 potom Petrovickeho 3 a Nettera, proste anatomia je skuska na nezaplatenie xD
Netter určite nie, sú v ňom chyby a ilustrácie nič moc. Mne osobne vyhovuje Sobottov.
Ináč odporúčam Feinesův obrazový slovník anatomie, nie je to síce atlas ale máš tam krásne schématicky všetko, geniálna vec na učenie, vrelo odporúčam a snáď už konečne urobím tú skúšku
ja odporucam stareho schematickeho sinelnikova...neucila som sa z neho, davno mam po anatke, ucila som sa z atlasu od petry kopf-maier a ono tie atlasy su sice krasne takmer realisticky nakreselne, ale mne osobne sa o to tazsie z nich ucilo...to som vsak vtedy este nevedela...kebyze si mam vybrat este raz z coho sa ucit anatku,tak odporucam portal wikiskripta + atlas ten sinelnikov...ma taky edukativnejsi charakter, skor z neho pochopis, ze ta struktura je pod tou a tamta nad tou ,lebo je to schematicke , kdzeto v tych drahych atlasoch sa clovek pomaly ani nevyzna..hlavne,ze je to pekne farebne ...a hlavne neinvestuj velmi vela penazi do knih...vela veci sa da stiahnut (ak ti ovsem nevadi ucenie z pocitaca...mne najprv vadilo,ale potom bolo tych materialov na ucenie uz tak vela z roznych predmetov, ze sa mi to nechcelo vsetko tlacit a tak som si zvykla ...zrak zatial ok )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja mam Cihaka 1,2 potom Petrovickeho 3 a Nettera, proste anatomia je skuska na nezaplatenie xD
btw netter so sobottom sa da siahnut aj z ulozto, tak si ich stiahni a sama si vyber ktory je lepsi
Ináč odporúčam Feinesův obrazový slovník anatomie, nie je to síce atlas ale máš tam krásne schématicky všetko, geniálna vec na učenie, vrelo odporúčam a snáď už konečne urobím tú skúšku