ja som mala honeycomb a ten mi nesiel, upgradla som na ice cream sandwich, nevidim dovod preco by mal byt stary android lepsi, ale dvojku ani nemam odskusanu proste 4 mi vyhovuje a neriesim dalej
@hoperpohroma trojka bola vraj na picu...a ked porovnam gingerbread a ics tak podla reakcii ludi je ta 2.3 gingerbread lepsia...naopak ale jelly bean (4.1) opravuje chyby ics a ten by mal byt uz lepsi ako 2.3...len s tym ze jelly bean uz nepodporuje flash..
@kosmiklove no co ti poviem, ja jak som ten moj tablet spustila tak prva vec co bola ze som otvorila android market, ten sa mi sam updatnut na play store a hned s chybovou hlaskou, ktora mi naskakovala apri pusteni hociakej appky (aj tych co tam uz boli - nemohla som ich pouzivat) a vyriesilo sa to az ked som tam hodila novy android, naco bolo treba nabijat tablet celu noc, kedze ked som ho rozbalila mal prazdnu baterku a to mi odmietalo nainstalovat updaty.. tolko k tomu ze honeycomb je fakt na picu a ako som hovorila s nizsimi uz skusenosti nemam, ale co som pocula tak 4 ide rychlejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja som mala honeycomb a ten mi nesiel, upgradla som na ice cream sandwich, nevidim dovod preco by mal byt stary android lepsi, ale dvojku ani nemam odskusanu proste 4 mi vyhovuje a neriesim dalej
áno je to hnoj ktorý majú milióny ľudí a hovoria že je dobrý..
jediný hnoj si ty