Ahojte.
potreboval by som poradit s vyberom OS. Nakolko stupol pocet aplikacii vo windows store asi o polovicu, nastal problem, ze ktory OS si mam vybrat
Mne absolutne neprekaza prostredie, ktore pouziva Microsoft.
nejake rady??
Vdaka.
Je pravda, že počet aplikácií stúpol, ale väčšina aplikácií stojí za prd a ak ti ide o hry alebo také vychytávky tak do WP by som rozhodne nešla, lebo síce sa snažia napodobniť aplikácie z androidu no vôbec sa im nedarí. Hry sú ťažšie hrateľné, mne nelahodia ani grafikou... na druhú stranu WP sa tak neseká a keď na ňom niečo robím nepôsobí na mňa tak lacno a úboho ako android. Ja som odporca androidu, príde mi to ako sfušovaná, lacná prkotina.. mám ho tiež, ale už by som si druhý krát mobil s androidom nekúpila. Tak je to len na tebe, či uprednostníš lepšie appky či celkovú plynulosť telefónu
vyskúšaj si od známych mobily s WP aj s Androidom a podľa toho si zvoľ, ktorý OS ti najviac vyhovuje... ja som to tiež tak urobil a iba som sa presvedčil, že ostávam pri Androide, keďže WP sa mi vôbec nepáči
Tak ja som prešiel z androidu na WP a aplikacii je porovnatelne toľko isto keďže na androide máš 1000 aplikacii na zapnutie svetla mi na wp mas 2 ale funguju na 100% a hoer je tiež dosť . Oproti androidu je wp lepsi
1.) vacsina aplikacii stoji za prd? mam tam viac aplikacii ako na na androide a niektore aj viac krat (ine aplikacie s podobnou funcionalitou) a mam problem to preriedit lebo vsetky su super neviem o jakom napodobnovani hovoris o ktorom sa nedari...
2.) co sa hier tyka tak neviem kde je u teba problem ale..je ich sice o nieco menej ako na android ale nemam pocit ze by sa hrali tazsie alebo by boli graficky horsie...zalezi od displaya...
No takto. Ja sice vela hrier hravam, ale skusal som napr. Subway surfer na androide (samsung galaxy s2 plus) a na nokia lumia 1020 a neporovnatelne lepsie ide na wp. Microsoft si da záležať na os, a myslim ze stoji za to
tak to vobec nepotrebujem
ja si len potrebujem zahrat nejake dobre hry zadarmo ako napr. Subway surfer, temle run, minion rush a pod.
popripade nejake endomondo, stepwalk a take.
Este ma zaujima. Najde sa vo wp store gmail? alebo niecopodobne gmailu?
@skingirl94 neviem k akej verzii sa tvoj názor vztahuje ale wp 8.1 je takmer dokonalý a appky tiež. Uz len cortana aby rozumela slovenský tesim sa na wp9. Som zvedavý co ešte chystaju zlepšiť.
@igorv nie este nemam
v oktobri mam narodky tak vtedy.
vo wp store nie je kopec zbytocnych laserovych a ktovie akych aplikacii.
mne v podstate stacia len nejake appky
@kosmiklove Za dokoalý ho určite nepovažujem ale mne stačí. Aplikácie tiež nie sú všetky, a ak už je nejaká oficiálna, jej podpora je katastrofálna.
MS by sa mal zamerať na jeho služby a aspoň tie nech sú poriadne spracované. Optimalizácia na slabých zariadeniach už asi lepšia nebude, ale kým bude podpora a nebude WP8 odpísaná ako WP7 tak budem spokojný
@matiseq vsade, najcastejsie xda-developers ale aj rusi su dobry 4pda.ru, podla toho na aky tablet alebo mobil, kadejake fora torrenty proste skade sa len da, lebo na niektore ako napriklad hyundai ktore uz nemaju ani oficialnu stranku nezozenies nikde inde ako na cinskych strankach. Cize nemam vyhradene ze skade proste podla potreby a konkretneho zariadenia.
@matiseq ja mam toho strasne vela a to neratam inych co mi davaju aby som nieco ine nahral nik nechce original android sony, samsung, zte a kadeco aj tablety asus acer prestigio, no proste siroky zaber co mam teraz doma, ale nieje vsetko moje iba par kuskov ostatne bud ozivujem ked dali nejakemu tupcovy natiahnut a uz nejde zapnut alebo riesim firmware. Najmenej mam najradsej htc a ten ich slahnuty hboot menu.
@niktozaujimavy a nevies nahodou ci je uz CM alebo daco podobne na Samsung galaxy core plus?? model SM-G350 ? kamarat ma taky a zatial sa mi nepodarilo nic najst na ten typ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ja som starý androiďák, ale práve kvôli tomu prostrediu a tak
aj keď Android by som nezavrhol, ale tak musel by som kupovať minimálne vlajkovú loď keď Android ... pri WP to je jedno. Šľape všade.
1.) vacsina aplikacii stoji za prd? mam tam viac aplikacii ako na na androide a niektore aj viac krat (ine aplikacie s podobnou funcionalitou) a mam problem to preriedit lebo vsetky su super neviem o jakom napodobnovani hovoris o ktorom sa nedari...
2.) co sa hier tyka tak neviem kde je u teba problem ale..je ich sice o nieco menej ako na android ale nemam pocit ze by sa hrali tazsie alebo by boli graficky horsie...zalezi od displaya...
takze nesir prosim ta kokotiny
Už nejaký čas premýšľam nad WP a zdá sa tak, že na najbližšie narodky si kúpim 920 alebo vyššie.
rozhodne WP
ja si len potrebujem zahrat nejake dobre hry zadarmo ako napr. Subway surfer, temle run, minion rush a pod.
popripade nejake endomondo, stepwalk a take.
Este ma zaujima. Najde sa vo wp store gmail? alebo niecopodobne gmailu?
v oktobri mam narodky tak vtedy.
vo wp store nie je kopec zbytocnych laserovych a ktovie akych aplikacii.
mne v podstate stacia len nejake appky
MS by sa mal zamerať na jeho služby a aspoň tie nech sú poriadne spracované. Optimalizácia na slabých zariadeniach už asi lepšia nebude, ale kým bude podpora a nebude WP8 odpísaná ako WP7 tak budem spokojný