čaute, potrebujem poradiť. Chcel by som si kúpiť nový mobil, ale chcel by som buď Android, alebo windows phone. Ktorí sa mi oplatí kúpiť do cenovky cca 350eur? Podotýkam, že ja som bol donedávna používateľom Androidu, a windows phone som nemal ešte. Ale v
do teraz som mal android..a uz par dni mam lumiu s wp a som spokojny ..bezi velmi dobre, neseka..akurat este by mohli vylepsit hornu listu, ale to urcite bude pri nejakej aktualizacii
Ja som od začiatku používal android a teraz som prešiel na wp 8.1 s lumiou 930 a musím povedať, že je to veľmi pekne vyladený system. A to sa netajím tým, že Microsoft moc nemusím. Ale toto sa im podarilo, takže odporúčam.
pride mi trochu divne ze WP staci 1GB ram a funguje bezproblemovo, zatial co Android potrebuje 4GB ram na to aby pracoval ako-tak v pohode bez sekania...
určite odporúčam WP (prešiel som z Androidu), mám lumiu 925 a úplna spokojnosť...neseká, všetko funguje a moc aplikácií nepoužívam, tie čo potrebujem sú, takže spokojnosť
Ja som si teraz kupovala novy mobil a rozhodla som sa pre android lebo nie som velmi na zmeny, ale pred par dnami som bola s mojim najlepsim kamaratom a vyvalil na mna WP inak je to topkovy ITckar takze po tomto 1.x odporucaniu na WP fakt verim uvidim co bude s "Nokiami" a WP za 2roky ked budem zas zhanat telefon
hovori sa ze android je len pre takych ludi, co nevedia narabat s telefonom @lakero myslim ako aktualizacie od Nokie, resp. od Microsoftu. Viem ze Google nexus ma aktualizacie dost casto (lebo ide priamo zo zdroja-cisty android)
Tak ze ako casto zvykne uvolnit Microsoft upgrade.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
odkedy som vyskúšal WP už by som sa k androidu nevrátil
@lakero myslim ako aktualizacie od Nokie, resp. od Microsoftu. Viem ze Google nexus ma aktualizacie dost casto (lebo ide priamo zo zdroja-cisty android)
Tak ze ako casto zvykne uvolnit Microsoft upgrade.
Ten dodrbali strasne aj na windows 8
Ale ja ti nebudem radit co si mas kupit
takže ani hudbu, ani obrazky.....