janica: no aj ja idem cez wifi aj sa dostanem na market ale jak dam instalovat tak potm mi napise ze stahovanie neuspesne... mozna idem zle na to ..alebo mam nieco prenastavene neviem
Aj ja mám LG optimus.. Ale ani za boha s tým neviem narábať.. keď sa mi tú kokotinu podarí predať za 200 ečka budem najšťastnejší človek na svete...
BTW nevieš náhodou ako sa dá vypnúť zvuk fotoaparátu? Lebo na výber sú tam 4 zvučky a každá je .. proste hlučná. A keď si vypnem zvuk na mobile, tak ten foťák mi aj tak fotí nahlas (ach) Už som sa zmierila s tým, že sa tam nedá ani len zmeniť téma.. ale ten mobil ma privádza do depresívnych stavov zakaždým, keď sa snažím o niečo iné než napísať SMS či niekomu zavolať -.- (ach)
Klaudi.. ten mobil je fajn ak s nim vies narabat .. a vidim ze si na tom asi tak ako ja ... kamarat ma tiez optimus a postahoval si tam s marketu rozne aplikacie atd a slape vyborne len mne sa vkuse nejako drbe .. a ten zvuk na fotaku som skusala aj ja ale tiez sa nedal vypnut ... a ta tema to ani mne nejde..
@muf keď si dám na profil "zvuk" tak mi to pri fotení zvoní. Dám si to tak, aby som mala len 1 paličku, aj tak to zvoní.. Keď dám menej než jednu paličku prepne ma automaticky na vibračný profil- aj tak to zvoní a keď dám ešte menej, tak ma to prepne na tichý profil- áno, aj tak tá blbosť stále zvoní (ach)
@muf zrejme si ostal tym cim ta foter spravil nemam iphone len vravim ze by som si ho kupil radsej ako nejaky telefon s pojebanym androidom..
za dalsie sa nauc citat...pisal som ze na niektorych fotakoch (nie konkretne optimus) sa ten zvuk vypnut neda...
co sa tyka hacku...tym sa to samozrejme obist da ale to je moznost pre skusenejsich uzivatelov...pri takejto kategorii uzivatelov tu moznost ani nespominam...
ja nemám problémy s marketom, len by ma napríklad zaujímalo, že prečo nevidím všetky aplikácie..tomu vôbec nerozumiem...ale ináč andorid ej ten najlepší operačný systém, aký len môže existovať..som hrozne spokojný
preto nevidíš všetky aplikácie, lebo na Slovensku ešte nie je aktualizovaný "celý" android market, čo znamená, že platené aplikácie ešte nie je možné stiahnuť do telefónu, ale v blízkej budúcnosti už nebude ten problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Pstros213: a co tak nejaku rado ako na to ?
BTW nevieš náhodou ako sa dá vypnúť zvuk fotoaparátu? Lebo na výber sú tam 4 zvučky a každá je .. proste hlučná. A keď si vypnem zvuk na mobile, tak ten foťák mi aj tak fotí nahlas (ach) Už som sa zmierila s tým, že sa tam nedá ani len zmeniť téma.. ale ten mobil ma privádza do depresívnych stavov zakaždým, keď sa snažím o niečo iné než napísať SMS či niekomu zavolať -.- (ach)
zvuk na fotaku sa vypat neda...resp naniektorych fotakoch to proste nevypnes...
nepomoze ti nic vypnut zvuk, ani mne na inom LG neslo..
LG maju s tymto problem, btw aj mna to riadne sralo
za dalsie sa nauc citat...pisal som ze na niektorych fotakoch (nie konkretne optimus) sa ten zvuk vypnut neda...
co sa tyka hacku...tym sa to samozrejme obist da ale to je moznost pre skusenejsich uzivatelov...pri takejto kategorii uzivatelov tu moznost ani nespominam...
ja nemám problémy s marketom, len by ma napríklad zaujímalo, že prečo nevidím všetky aplikácie..tomu vôbec nerozumiem...ale ináč andorid ej ten najlepší operačný systém, aký len môže existovať..som hrozne spokojný
preto nevidíš všetky aplikácie, lebo na Slovensku ešte nie je aktualizovaný "celý" android market, čo znamená, že platené aplikácie ešte nie je možné stiahnuť do telefónu, ale v blízkej budúcnosti už nebude ten problém