Aojte pocujte ja mam uz asi 3 mesiace mobil android a chcela by som si stahovat aplikacie alebo hry na mobil cez ten market..uz som vselico skusala a nejde mi ten market. .Poradte kto ma a kto mal taky problem a uz mu to ide napiste mi spravu
Obycajne sa napojis na wifi siet a ides do android marketu a tam uz toho mas az az...je tam strasne vela aplikacii, v podstate takmer vsetko co cloveka napadne, ale vacsina dobrych veci nie su plne verzie ale len orezane, za tie si treba doplatit...ale android aplikacie su lacne. Ja ked chcem full googlim cracknute
@kosmiklove povieš už konečne aj niečo konkrétne, alebo stále budeš kecať dokola to isté. A na to, aby som vedel, že je to stredná trieda mi stačia všeobecné parametre, ale samozrejme, že som ju v ruke mal.
@weeman parametre coho? zato ze je android narocnejsi a potrebuje silnejsi hw oproti symbianu kde nokia dava slabsi hw coz sa prejavi aj na vydrzi baterky v prospech nokie...sorry ale to je docela debilny dovod koli comu n8 zaradovat do strednej triedy
symbian je jednoduchsi, prehladnejsi a uz od zakladu dokaze ovela viac...
ma bezkonkurencny fotak, plnohodnotnu navigaciu so statmi celeho sveta zadarmo, usb host, ... mohol by som pokracovat este dalej ale nechce sa mi to tu vsetko pisat...
Ahojte mám taký problém. Mám telefón xperia x10mini od orange ... Chcem sa prihlásiť na Andorid Market, avšak napíše mi, že bud mam chybu v karte alebo je to dočasný problém. Dočasný problém to určite nieje, pretože mi to vyhadzuje už dosť dlho.. OS mám ešte 1.6 DIki
Počuj ale moj kamos ma Samsung Galaxy S II a jemu to vobec nič nestrháva. má to zadara. Kamoska ma nejaky LG s anroid 2.2 a tez jej nestahuje a ja budem mat Samsung galaxy ace a kamarat sa uz chysta mi tam postahovat aplikacie zadramo.
no ja mám tiež problém s marketom.. keď ho otvorím a vyberiem si čo chcem stiahnuť, akoby mi to chcelo stiahnuť, napíše mi že "your item will be downloaded" alebo také niečo ale ked pozriem upozornenia, kde mi to ukazovalo ako sa to sťahuje a inštaluje, nemám tam nič.. takže mi to nenainštaluje.. akoby mi to začalo sťahovať ale potom ta ikonka zmizne.. nevieš čo s tým??
Ahoj mam tien isty problem u HTC tiez zacne stahovat z Market a nic tak to riesim cez USB ze si na nete stiahnem aplikaciu, nahram do mobilu a nainstalujem. Horsie je to s updat-mi nejdu mi tiez spustit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
keby si bližšie popísala to "nejde mi ten market"...
inak ako cez wifi by som odtial ani nesťahoval...
T-mobile dovidenia, dnesne smartfony su datove fony a wifi je minimum predsa
@matus123 @plusle cez neobmedzené dátové pripojenie.
Nechápem načo sťahovať cez platené wap-ko, keď máš wifi...
Ale čo ti nejde? Otvoriť, sťahovať? Alebo čo?
@klaudiqaaa čo sa ti nepáčilo na androide?
@0mega1 co sa nepaci? je to neprekladna chaoticka kokotina na entu...
zlada nokia n8 a jej symbian^3 a btw aj iphone sa mi viac lubil a to ho nejako nemusim...
Ja mám teraz hTc Legend a predtým som mal iphone, avšak pre mňa to bola odstrašujúca skúsenosť
n8 dokaze take veci o ktorych moze a zrejme aj dlho bude android len snivat...
symbian je jednoduchsi, prehladnejsi a uz od zakladu dokaze ovela viac...
ma bezkonkurencny fotak, plnohodnotnu navigaciu so statmi celeho sveta zadarmo, usb host, ... mohol by som pokracovat este dalej ale nechce sa mi to tu vsetko pisat...
to ze si ju len drzal v ruke nestaci..
no ja mám tiež problém s marketom.. keď ho otvorím a vyberiem si čo chcem stiahnuť, akoby mi to chcelo stiahnuť, napíše mi že "your item will be downloaded" alebo také niečo ale ked pozriem upozornenia, kde mi to ukazovalo ako sa to sťahuje a inštaluje, nemám tam nič.. takže mi to nenainštaluje.. akoby mi to začalo sťahovať ale potom ta ikonka zmizne.. nevieš čo s tým??
Ahoj mam tien isty problem u HTC tiez zacne stahovat z Market a nic tak to riesim cez USB ze si na nete stiahnem aplikaciu, nahram do mobilu a nainstalujem. Horsie je to s updat-mi nejdu mi tiez spustit.
Čauko mám ten istý problém pri Xperií X8 a vôbec mi nejde ani spustit akože sa prihlásim a napíše mi to že to nejde