@kosmiklove neboj sa sledujem to poctivo budu to sice len nočné verzie ale určite si to nahodím ... inak akurát dnes som si aktualizoval novú verziu, síce len nočnú (pretože moja slepota nemá hraníc a nezastihol som poslednú snapshot M12 ) strašné nervy som mal, tým pádom by som došiel o dáta ... ja updateujem výlučne len cez (nastavenia-info o telefone - aktualizacia) ...
@melancholik pre moj tablet su len nocne verzie poslednu stable som mal tusim android 4.2.2?
preco by si dosiel o data? v ramci cyanogenmodu mozes instalovat hocijake verzie. bud tak ako pises ty alebo si z webu stiahnes aku chces verziu a cez recovery v pohode nahodis a data ostanu..
Nejake konkretne dovody preco chces lizatko 5 ? Ci len, co najskor zamachrovat ze mas nove jadro androidu so sifrovanim? Keby si mal detailny prehliad o lizatku (tym padom aj relevantne dovody si lizatko dat do mobilu), tak by si nepisal taketo postihnute otazky a vedel by si presne to co je napisane v @4
@kosmiklove aháá čiže aj ty si rten užívatel ktorému ušla táto zásadná info veci sa majú tak že CM nevydáva stabilné verzie pod pojmom ,,stable,, ale zmenil to názov ,,snapshot,, a pod týmto výrazoch ich vydávajú každomesačne ... čiže snapshot je po novom stable ... suprááájs
a tie nájdeš už tak až chceš pokukaj si
a veruže stratím ! pretože stačila jedna takáto vec ... v CM keĎ osm si nahodil staršiu verziu tak sa mi pokrutili nastavenia a blbol mobil, + niektoré nainštalované programy nešli ... a to nehovoím o recovery, pretože ak by som to robil cez recovery musím kliknúť na factory reset (čo nechcem) ... preto aktualizujem vždy len cez inštalator v nastaveniach a tam je to žial obmedzené len na nejakých 5 nových a potom sa staré stratia ...
alebo máš skúsenosť s nahadzovaním nových aktualizácií aj cez recovery ručne s tým že by si nemusel dať factory reset? ...lebo vraj ak to robíš ručne tak factory je nutnosťou
@melancholik to samozrejme viem ja len hovorim ze to bola posledna stable verzia ktoru som mal..odvtedy len kazdy den nocny update..snapshot som este nemal ziadny
ehe? mal som cyanogenmod 11 (zaklad android 4.4.2) updatol som na novsiu verziu (zaklad android 4.4.4) a nesiel mi fotak tak som nainstaloval cez recovery s5 tu co som mal predtym lebo v aktualizaciach mi to uz neponukalo a v pohode aj bez factory reset. pockal som si asi 2 tyzdne..potom znova update na 4.4.4 a uz isiel aj fotak.
asi zalezi od toho aky recovery pouzivas...ja mam tusim
CWM-Based-Touch-Recovery_6.0.4.5_Napstar_v2
tam len nabootujem a dam rovno instalovat z karty a ide
tak recovery funguju v podstate na tom istom princípe, tak možno to ide aj bez factory resetu pokial sa jedna o tu istu rom ... ale už mi je to teraz fuk lebo už som nahodil novšiu romku ako bol snapshot a meniť to naspať by bola blbosť
@melancholik jj je to divne ale hej. ale tak je to jedno kedze zatial vsetko funguje
sak to ano ale aj tak neviem ako to ze to tebe neslo. ved po nabootovani das instalovat z karty a ides. naco factory reset? mne to ponukalo ako zvlast moznost ktora neni nutna
@kosmiklove veĎ hej aj ja idem na nočných a ide všetko ok ...
myslel osm to skôr tak že je to odporúčané kvoli tomu aby nemala romka problem s čímkolvek, všade písali že pri flešovaní sa má robiť factory a wipe ... ale teda až sa jedná o romky CM stále nieje nutné to robi, pretože tie spolu komunikuju...ale až by si flešol inú a nevykonal factory podla mna by problem mohol nastať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inak túto otázku považujem za veľmi vtipnú
ani neuvedieš mobil, ani nič hh
začni tým teda + 5ka je zatial len pre veľmi úzky počet zariadení, ktorému kraľuje nexus čo by zariedenie od googlu
tak už iba čakať treba
preco by si dosiel o data? v ramci cyanogenmodu mozes instalovat hocijake verzie. bud tak ako pises ty alebo si z webu stiahnes aku chces verziu a cez recovery v pohode nahodis a data ostanu..
a tie nájdeš už tak až chceš pokukaj si
a veruže stratím ! pretože stačila jedna takáto vec ... v CM keĎ osm si nahodil staršiu verziu tak sa mi pokrutili nastavenia a blbol mobil, + niektoré nainštalované programy nešli ... a to nehovoím o recovery, pretože ak by som to robil cez recovery musím kliknúť na factory reset (čo nechcem) ... preto aktualizujem vždy len cez inštalator v nastaveniach a tam je to žial obmedzené len na nejakých 5 nových a potom sa staré stratia ...
alebo máš skúsenosť s nahadzovaním nových aktualizácií aj cez recovery ručne s tým že by si nemusel dať factory reset? ...lebo vraj ak to robíš ručne tak factory je nutnosťou
Ja som teraz mimo sveta noviniek a všetkého 2 týždne tak nevieeeeem
ehe? mal som cyanogenmod 11 (zaklad android 4.4.2) updatol som na novsiu verziu (zaklad android 4.4.4) a nesiel mi fotak tak som nainstaloval cez recovery s5 tu co som mal predtym lebo v aktualizaciach mi to uz neponukalo a v pohode aj bez factory reset. pockal som si asi 2 tyzdne..potom znova update na 4.4.4 a uz isiel aj fotak.
asi zalezi od toho aky recovery pouzivas...ja mam tusim
CWM-Based-Touch-Recovery_6.0.4.5_Napstar_v2
tam len nabootujem a dam rovno instalovat z karty a ide
tak recovery funguju v podstate na tom istom princípe, tak možno to ide aj bez factory resetu pokial sa jedna o tu istu rom ... ale už mi je to teraz fuk lebo už som nahodil novšiu romku ako bol snapshot a meniť to naspať by bola blbosť
sak to ano ale aj tak neviem ako to ze to tebe neslo. ved po nabootovani das instalovat z karty a ides. naco factory reset? mne to ponukalo ako zvlast moznost ktora neni nutna
myslel osm to skôr tak že je to odporúčané kvoli tomu aby nemala romka problem s čímkolvek, všade písali že pri flešovaní sa má robiť factory a wipe ... ale teda až sa jedná o romky CM stále nieje nutné to robi, pretože tie spolu komunikuju...ale až by si flešol inú a nevykonal factory podla mna by problem mohol nastať
@vladqog je to španielska dedina čo
Alternatívnu ROM asi nenájdeš....