Ja len či sa tu niekto nenájde, kto by mi vedel odporučiť nejaký anglický chat prípadne niekde kde sú skype kontakty na zoznámenie. Nakoľko som zistil, že som trošku tupý z angliny a bolo by s tým niečo spraviť a už som strávil niekoľko desiatok minút
všetky čo som skúšala sú viac menej na kkt... ale teraz si píšem s jedných chalaniskom hotové eseje...skrz nine inch nails fan page na fcbku... a konečne si mám ským normálnym písať v AJ
@p01nt si počkáš? no ja som mala šťastie že môj koment nového očakávaného ep Trentovho projektu jeho manželky, výjde na moje narodky a môj koment bol na tolko zrozumitelny,vtipny a sundavajuci všetkých haterov že si ma všimol ale fakt...
ako to je aj v tvojej reči... ťažko a o hovne sa píše s niekym ským nemáš ani o čom kecať a nie to spoločnú reč (nemyslím jazyk )
pozrela som to omegle, začala som 3 koverzácie z toho traja boli pervezní debili čo mi hneď v prvej vete ponúkali erotické videá....čo ja viem, asi radšej knihu
@lawey som chcel napísať vyzerá neviem na čo som myslel, že som to tak napísal ale to máš fajn ak si máš s kým písať dlhé správy lebo od niekoho musíš všetko ťahať ako z chlpatej deky a s niekym to ide nejak samo
@zelinka tam to vyzerá celkom zaujímavo už som sa tam aj regol... už asi piata moja registrácia dnes to bude zas spamov...
@avonordivsk skúšal som ale tam sa nedá normálna konverzácia moc nadviazať
@marleymt asi tak, tam sa nedá vôbec písať a akú knižku čítaš? alebo si čítala?
@pappkikn a existuje aj nejaká aplikácia, ktorá vyhľadá ľudí ktorí si chcú zlepšiť anglinu? či len tak náhodne tipnúť mám
@p01nt ja keď som to objavila, som bola na tom asi 6 hodín vkuse ale teraz to už nestíham a chodím tam, len keď sa nudím je to ale úžasný spôsob, ako spoznať nových ľudí z celého sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tam si vytvoris profil a do dakych 10 minut ti aj 5 ludi napise
akurat ich maily hadze do spamu tak hladaj tam ak ti nepride aktivacny
@ semhamforas - skúšal si tam aj s niekým písať? vyzerá to tam celkom zaujímavo
@ zimme - yes I know len zatiaľ čo mi tam písali tak boli 16 roční, prípadne nejaký bisexuál a nič normálne
@ nixxina no idem vyskúšať dávam do toho veľké nádeje, keď si to tak opísala
@zimme
@nixxina
prepáčte som vás hore dáko zle označil...
@sqash - máš pravdu zatiaľ som sa len to naučil...
@lawey - tak nejak to zatiaľ aj u mňa čaká, ešte si asi počkám na niekoho s kým sa bude dať konverzovať...
ako to je aj v tvojej reči... ťažko a o hovne sa píše s niekym ským nemáš ani o čom kecať a nie to spoločnú reč (nemyslím jazyk )
@zelinka tam to vyzerá celkom zaujímavo už som sa tam aj regol... už asi piata moja registrácia dnes to bude zas spamov...
@avonordivsk skúšal som ale tam sa nedá normálna konverzácia moc nadviazať
@marleymt asi tak, tam sa nedá vôbec písať a akú knižku čítaš? alebo si čítala?
@pappkikn a existuje aj nejaká aplikácia, ktorá vyhľadá ľudí ktorí si chcú zlepšiť anglinu? či len tak náhodne tipnúť mám