ahoj deckáá...potrebovala by som poradiť ak niekto z vás vie nejakú dobrú stránku kde sa dá naučiť angličtina.....potrebovala by som sa hlavne naučiť slovíčka čo sa týkajú školy a na googli a v slovníku sa mi to hľadať nechce...potrebujem to súrne ďakujem
@1 vieš...v škole sa učiť nemôžem kedže sú prázdniny a potom už mi to bude na dve veci...ja to potrebujem teraz a nie potom keď už budem musieť všetko vedieť...
ja som sa v podstate učila slovíčka odmalička ...stačí ti pustiť nejakú online hru..pre mna za mna ..varenie,a hry typu sims....(teda ja som mala v mobile NY nights) ešte ked som bola malá ....a tak som si postupne zvačšila zásobu ....
alebo potom som hrávala takú hru že GARDENSCAPE...tam máš hladať predmety..a sú písané po anglicky..a staváš si záhradku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Online kníh, článkov, správ atď. máš na nete veľa.
alebo potom som hrávala takú hru že GARDENSCAPE...tam máš hladať predmety..a sú písané po anglicky..a staváš si záhradku